Doordachte interieuroplossingen
Dirk De Wachter Deaplus

Doordachte interieuroplossingen

Bedrijfsprofiel - Deaplus

Of je nu één keuken, badkamer of dressing nodig hebt, of een volledig appartementsblok wilt inrichten, bij Deaplus mag je je aan topkwaliteit verwachten. “Enkele referenties opnoemen? Wij zijn trots op élk project”, zegt gedelegeerd bestuurder Dirk De Wachter.

Jos Vaes richtte 37 jaar geleden Deaplus op. Door de jaren heen specialiseerde het bedrijf zich in keukens, badkamers en maatkasten. Sinds vorig jaar houdt Jos Vaes zich vooral bezig met de overkoepelende holding, waar heel wat nieuwe uitdagingen en expansie van de groep op het programma staan. Het dagelijkse bestuur is in handen van CEO Dirk De Wachter. “Het overgrote merendeel van onze omzet komt uit de projectmarkt. We produceren en plaatsen in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars keukens, badkamers, dressings, tv-meubels en andere maatwerkkasten in het hele land”, vertelt Dirk De Wachter. “In Heusden-Zolder en het Nederlandse Bladel hebben we twee eigen productiebedrijven, waarvan eentje ook met een lakkerij en een volledige massief-afdeling. Voor al onze klanten, zowel particulieren als projectklanten, hebben we intussen vier showrooms: in Hasselt, Boortmeerbeek, Sint-Pauwels en Roeselare. Alles samen is dit goed voor zo’n 60 eigen medewerkers en een 20-tal onderaannemers.”

Eigen plaatsers

Wie voor een maatoplossing van Deaplus kiest, mag zeker zijn van de kwaliteit. “Alles begint met een doordacht ontwerp van onze interieuradviseurs. We investeren bewust veel tijd in het voortraject. Daarnaast is de afwerking heel secuur. Dat is sinds dag één ons stokpaardje”, zegt Dirk De Wachter. “We besparen niet op materialen. Zo garanderen we een kwaliteit die jarenlang standhoudt, en dat met een brede waaier aan mogelijke materialen. Onze eigen plaatsers nemen steeds de nodige tijd om ter plaatse een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.”  

Belgisch maatwerk

Omdat Deaplus de fabricage van alle kasten in eigen beheer houdt, kan het bedrijf snel schakelen. “The sky is the limit”, zegt Dirk De Wachter. “We zijn zo georganiseerd dat we budgetvriendelijk seriewerk aankunnen, maar unieke stukken in niet-standaard formaten zijn eveneens perfect mogelijk. Omdat we alles zelf in België en Nederland produceren, kunnen we ook snel reageren. Die flexibiliteit is in de projectmarkt een echte troef. Een keuken of badkamer komt immers altijd als laatste, net tegen de deadline van oplevering. Onze snelheid is – in combinatie met onze straffe naservice – een sterke troef”.

Extra showroom

Deaplus bouwt binnenkort in Antwerpen een vijfde toonzaal. “Bovenop de showroom komen 250 appartementen aangevuld met kantoorruimtes. Eventuele extra vestigingen sluit ik niet uit. We bekijken welke opportuniteiten zich aanbieden. Het doel is in ieder geval om op een gezonde manier te groeien. Zowel op de projectmarkt als in de particuliere sector”.

Deaplus Heusden-Zolder
Vlinderstraat 20
3530 Heusden-Zolder
T. 011 53 01 11
info@deaplus.be
www.deaplus.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels