Efficiëntiewinst én gemoedsrust
Nadia Cruysbergs
& Johan Maris
TVH Equipment -
Maris Technics

Efficiëntiewinst én gemoedsrust

Testimonial - TVH Equipment - Maris Technics

TVH Equipment is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van hoogwerkers, schaarliften, verreikers en heftrucks. Met meer dan 5.000 toestellen in zeven depots in België, kun je gerust over een grote speler spreken. Maris Technics is vooral enthousiast over de snelheid waarmee TVH Equipment schakelt. Bovendien prijst het bedrijf uit Heusden-Zolder ook hun app aan. “Daarmee krijg je altijd en overal een erg handig overzicht”, zegt zaakvoerder Johan Maris.

De samenwerking tussen TVH Equipment en Maris Technics loopt al een hele tijd erg goed. “We hebben vroeger eigen hoogwerkers gehad”, zegt Johan Maris. “Maar het is altijd een gedoe om het juiste toestel op de juiste werf te krijgen. En dan zijn er nog de keuringsattesten … Dankzij TVH Equipment heb ik altijd recente, goed onderhouden hoogwerkers op de plekken waar ik ze precies nodig heb. Bovendien is het aanbod zo uitgebreid dat er altijd het juiste toestel voorhanden is: ongeacht de hoogte of bandensoort. Om het overzicht te bewaren, maak ik sinds dag één gebruik van hun app. Die geeft onder andere de bestelhistoriek weer, maar toont ook welke gehuurde hoogwerkers waar staan en hoe lang de huurtermijn al loopt. Verlengen of afmelden, een extra toestel bijhuren … Het is allemaal erg gebruiksvriendelijk.”

Nationale dekking

TVH Equipment bestaat inmiddels 51 jaar. “Dankzij onze zeven depots hebben we een goede nationale dekking”, legt Nadia Cruysbergs van TVH Equipment uit. “De spreiding van de depots is een grote troef voor onze klanten. Maris Technics heeft bijvoorbeeld niet alleen werven in Limburg, maar ook in Brugge. Johan bestelt heel eenvoudig wat hij nodig heeft, en wij leveren het toestel de volgende dag.”

Attesten in de app

De huurtermijnen van Maris Technics zijn flexibel. “Van één dag tot verschillende maanden”, vertelt Johan Maris. “Alles is mogelijk. Zelfs voor lastminute-opdrachten kan ik altijd bij Nadia terecht. Dat ontzorgen is me veel waard. Wij huren bovendien altijd enkel het toestel omdat onze medewerkers zelf gecertificeerd zijn om met hoogwerkers aan de slag te gaan, maar ik weet dat TVH Equipment ook een operator zoekt als dat eventueel nodig is. Ook dat is een pluspunt. En een laatste troef is dat onze projectleiders via de app ook altijd de nodige keuringsattesten kunnen raadplegen. Dat zorgt voor gemoedsrust bij een eventuele controle.” 

Correcte service

De 84 chauffeurs van TVH Equipment zorgen dat de juiste toestellen op het juiste moment op de juiste plek staan. “Onze service gaat ver. En dat waarderen de klanten”, zegt Nadia Cruysbergs. “We leveren snel, we zorgen meteen voor een servicetechnieker of vervangtoestel bij eventuele problemen en onze facturen zijn erg duidelijk. Hierdoor kunnen onze klanten focussen op hun corebusiness.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels