Nergens relaxter dan thuis
Lifestyle Gervi

Nergens relaxter dan thuis

Lifestyle - Gervi

Waar vind je meer rust dan thuis, in je veilige haven? Dé ideale plaats om op adem te komen na een lange werkdag. En volop te genieten. Zeker in deze tijden is het extra belangrijk om van je thuisomgeving een fijne plaats te maken. Wil jij focussen op je welzijn? Ga dan voor een eigen wellnessruimte. We keken binnen bij de familie Klerken in Venlo (NL), waar Gervi een state-of-the-artproject realiseerde. 

Je eigen home spa: alleen maar voordelen

Een sauna, stoombad, jacuzzi, zwemspa en/of fitnessruimte in je eigen huis? Dat is een goed idee. Want je hoeft de deur niet meer uit om écht te ontspannen. Na een lange werkdag geniet je in je eigen vertrouwde én veilige omgeving. In alle rust. Geen drukte rondom je, geen pottenkijkers. Je eigen wellnessruimte geeft je de nodige privacy om helemaal tot rust te komen.

We hebben getwijfeld tussen een binnenzwembad en een zwemspa, en kozen uiteindelijk voor een zwemspa van Gervi. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad, want de hele familie geniet er met volle teugen van.

Goed voor je gezondheid

Een sauna of infraroodcabine verzacht spierpijn, verlicht stress en hoofdpijn, bevordert de ademhaling, reguleert de bloeddruk, ontgift je lichaam én boost je immuunsysteem. Wist je bovendien dat slechts 15 minuten in de jacuzzi je nachtrust positief beïnvloedt? En dat een kwartiertje sauna gelijkstaat aan een uur intensief sporten?

Gervi

Je krijgt extra me-time

Stress is een onderdeel van onze drukke levens. En dat is geen goed nieuws voor je emotionele en fysieke welzijn. Met een wellnessruimte in huis creëer je extra tijd voor jezelf, en maak je dat stressniveau bijgevolg een kopje kleiner. Ook handig: het kan je relatie een boost geven. Want je maakt bewust tijd voor elkaar, in een ontspannen sfeer. Niets zo fijn als een sauna- of jacuzzi-avondje om wat bij te babbelen na een drukke werkdag.

Gervi

Gervi

Wellness bij je thuis: een waaier aan mogelijkheden

Heb je ook zin om de voordelen van je eigen home spa aan den lijve te ondervinden? Al sinds 1985 brengt Gervi wellness in huis met een uitgebreid gamma:

  • Sauna: van verschillende saunamodellen tot stoombaden, infraroodcabines en sauna-accessoires. 
  • Zwemspa: de luxe van een zwembad in je huis of tuin, zonder de nadelen ervan. 
  • Jacuzzi: veilig bubbelen met je eigen bubbel, een jacuzzi in huis is instant ontspanning.
  • Fitnesstoestellen: je conditie op peil houden is voortaan kinderspel.
  • Outdoor meubilair: van comfortabele buitenmeubelen tot een buitenkeuken voor een instant vakantiegevoel.
  • Kortom: Gervi heeft alles in huis om van je thuis een oase van rust te maken.

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels