Isabelle Willems
Isabelle Willems Stercke vrouw

Isabelle Willems

Stercke vrouw

De juiste werknemers aan de juiste bedrijven koppelen. Dat is al meer dan dertien jaar de uitdaging waar Isabelle Willems zich elke dag opnieuw met veel passie voor inzet. Sinds drie jaar staat ze helemaal op eigen benen, als zaakvoerster van het Hasseltse uitzendkantoor Nea Jobs.

“Ik heb tijdens die drie jaar als zelfstandige veel meer geleerd dan in mijn vorige jobs samen. En het is ontzettend leuk. Pas op, het was geen evidentie om te starten. Aangezien er wel wat concurrentie in de sector is, heb ik goed moeten nadenken hoe we Nea Jobs in de markt zouden zetten. Intussen telt ons team vier medewerkers en hebben we een mooie klantenportefeuille. We matchen zowel bedienden als productiearbeiders aan diverse ondernemingen in heel Limburg. Het harde werken loont dus wel. Waar ik me vooral mee bezighoud? Voornamelijk het salesgedeelte. Ik voer de gesprekken met prospecten en onderhoud de relaties met bestaande klanten. Af en toe doe ik ook nog wel wat screenings. En ik vind het fijn om te netwerken. Geen ivoren toren voor mij!”

Trots?

“Zeker en vast. We zijn ruim drie jaar geleden van nul gestart en hebben al heel wat mensen aan een boeiende job geholpen. Ik haal daar heel veel voldoening uit. Het is ook heel fijn om mee te denken met klanten en vervolgens op zoek te gaan naar de juiste profielen. Mijn papa is ook heel trots op het parcours dat ik heb afgelegd. Ik ging vroeger nooit graag naar school. Hij heeft dus wellicht gedacht dat ik het niet zo ver zou schoppen. Met Nea Jobs kan ik bewijzen dat ik een plantrekker ben. Een doorzetter pur sang. Misschien heb ik dat wel van mijn grootouders. Dat waren ook ondernemers.”

Stercktes?

“Ik geef niet snel op. En ik denk dat ik ook wel out-of-the-box kan denken. Daarnaast heb ik toch wel een goede dosis mensenkennis. Ik voel snel aan wie complementair kan zijn in een bepaald team. Noem me ook gerust een bezige bij. Ik heb een dochtertje van een jaar oud en een tienerdochter. Het is dus soms hectisch om alles te combineren. Voor 22 uur vind je me niet snel in de zetel. Ontspannen? Ik ga graag uit eten, doe aan yoga en lees veel over psychologie, marketing en persoonlijke ontwikkeling. Ook basic dingen – een fijne wandeling in de natuur, bijvoorbeeld – maken me gelukkig.”

Be the change that you wish to see in the world

Werkpunten?

“Ik zou willen dat ik soms wat meer rust in mijn hoofd kon krijgen. En misschien moet ik eindelijk eens leren om minder chaotisch te zijn. Ik ben mijn hele leven lang al met allerlei dingen tegelijkertijd bezig.”

Sterck voorbeeld?

“Willy Naessens! Als je ziet hoe hij het zo ver heeft kunnen schoppen zonder veel te studeren. Chapeau!” 

Tips voor starters?

“Als je wil ondernemen, moet je bereid zijn om hard te werken. Maar op een slimme manier. Probeer een team uit te bouwen dat diverse talenten combineert. Samen sta je altijd sterker.”

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels