Unieke communicatie met een verhaal
Twan & Anne Kerckhofs Art Nzo

Unieke communicatie met een verhaal

Profiel - Art Nzo

Art Nzo uit Bree zorgt voor de volledige visuele communicatie van uw bedrijf. “En dat gaat veel verder dan je denkt” zegt zaakvoerder Twan Kerckhofs. “Dat begint bij het verhaal dat een bedrijf wil vertellen. Door onze creatieve bril op te zetten, vertalen we dit naar een grafische omgeving waarin we de combinatie van 2D en 3D feilloos in elkaar laten overgaan. Zo laten we onze klant kennismaken met de impact die we creëren.”

Twan & Anne Kerckhofs werken al verschillende jaren samen en hebben ambitieuze plannen met Art Nzo. “We begeleiden en werken aan de praktische uitwerking van de visuele communicatie van bedrijven. Belettering, interieur, drukwerk, promo-artikelen … Alles wat een bedrijf nodig heeft om zijn herkenbaarheid te onderstrepen. Daarnaast doen we opvallende projecten die specifieke knowhow vragen. Voor een groot tentenbedrijf uit Bree hebben we de inkomtent van Tomorrowland langs de binnen- én buitenzijde volledig van bedrukking voorzien. In Knokke Le Zoute maakten we deze zomer twee grote sculpturen voor The Cappelleschi Gallery en het street art festival. Dat zijn de projecten die eruit springen en waarmee we veel succes oogsten.” 

3D-printer

Twan Kerckhofs is meester beeldhouwer van opleiding en zag mogelijkheden om zijn affiniteit met sculpturen in de bedrijfscommunicatie te integreren. “Vorig jaar hebben we fors geïnvesteerd in een gigantische 3D-printer. Hiermee kunnen we snel grote objecten printen en door het combineren van verschillende stukken staat er geen limiet op het formaat. De objecten die we printen in groot formaat werk ik uiteindelijk af met oog voor detail en daar komt mijn artistieke achtergrond goed van pas. We kunnen zowat alles aan: een grote fluostift of andere uitvergrotingen van bestaande producten, speciale uitvoeringen voor kunstenaars, je kan het zo gek niet bedenken.” 

Uniek aanbod

Met deze unieke printer maakt Art Nzo de brug tussen 2D- en 3D-communicatie. “Door onze expertise in beide dimensies te combineren hebben we een uniek aanbod waarmee we het verschil maken. Wij helpen het authentieke karakter van een bedrijf te visualiseren en te verspreiden. Door visuele ankers, XXL en 3D-technieken creëren we impact die blijft nazinderen. Wie zoekt naar een speciale vorm van communicatie kan bij ons terecht. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol in ons assortiment en zullen we altijd zoeken naar waardevolle producten en oplossingen.”

Partners 

Art Nzo adviseert en filtert de overvloed in het aanbod. “Vaak komen klanten voor naamkaartjes en briefpapier, maar gaandeweg komen we er samen achter dat het bedrijf een veel bredere nood heeft. Dan nemen we hen als partners mee in onze wereld van mogelijkheden. Met veel toewijding luisteren we naar de noden en vereisten en gaan daarmee aan de slag. Als dan blijkt dat de onderneming adviezen nodig heeft op het vlak van bijvoorbeeld strategie, willen we de strategische brug zijn naar gespecialiseerde partners. We werken hiervoor samen met andere bedrijven die hetzelfde engagement en waarden hebben als wij.”

Art Nzo
Herenstraat 41
3960 Bree
T. 089 46 67 75
info@artnzo.be
www.artnzo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels