Creatieve beletteraar
Liesbeth & Anne Kerckhofs Art Nzo

Creatieve beletteraar

bedrijfsprofiel

Art Nzo is een signbedrijf in Bree gespecialiseerd in de uitvoering van reclame. “Alles wat gekleefd kan worden, kunnen wij in alle mogelijke kleuren, vormen en formaten realiseren”, vertelt Liesbeth Kerckhofs.

Wagens, bestelwagens, vrachtwagens, winkels, interieurs, etalages … U kan het zo gek niet bedenken of Art Nzo kan er beletteringen en bedrukkingen voor u op kleven. “We voeren standaardopdrachten uit, maar zijn toch gespecialiseerd in ‘speciallekes’, waarbij creativiteit een grote rol speelt”, vertelt Kerckhofs.

Art Nzo kan mooie referenties voorleggen. “Zo hebben we alle elektrische wagens van Infrax beletterd, maar eigenlijk werken we even graag met kleine bedrijven die ook nog eens carte blanche geven. Op die manier kunnen we onze creativiteit volledig en optimaal uitspelen. In het andere geval werken we alles samen met de klant uit, van ontwerp tot uitvoering.”

De creativiteit vloeit voort uit een duo-samenwerking tussen Liesbeth en haar zus Anne. “Beiden hebben we een achtergrond in de kunst”, legt Liesbeth uit. “Anne doet ook restauratie van foto’s. Voor Art Nzo werken we samen met grafische ontwerpers en creatievelingen.”

Tot slot is er nog een andere interessante afdeling. “De restauratie van kunstvoorwerpen - zoals schilderijen en beelden - en foto’s. Daarnaast kunnen we ook andere activiteiten aan zoals het vergulden met bladgoud”, besluit Kerckhofs.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels