Alle beroepskledij
Daniella Moranduzzo & Jan Aegten Bedrijfskleding Stals & Co

Alle beroepskledij

bedrijfsprofiel

Bedrijfskleding Stals & Co is opgericht in 1978 en heeft ruime ervaring inzake beroeps- en bedrijfskleding. Het bedrijf uit Bree heeft een uitgebreide showroom en mikt op alle soorten klanten uit diverse sectoren.

“Wij werken zowel voor bedrijven als zelfstandigen”, vertelt Jan Aegten, die samen met zijn echtgenote Daniella Moranduzzo de zaak runt en mikt op diverse sectoren als ondermeer de bouw, metaal, voeding en de horeca. “Daarnaast leveren we veel bedrijfskleding aan openbare diensten als steden, gemeenten en scholen.”

Stals & Co werkt samen met gerenommeerde merken als Mascot, Fristads, Engel en Blaklader. “Daarbij speelt kwaliteit een zeer belangrijke rol. Elk van die kledingstukken die we aankopen bij de fabrikant zijn genormeerd, bijvoorbeeld inzake veilgheid”, zegt Aegten.

Onder beroeps- en bedrijfskleding vallen ook veiligheidsschoenen- en laarzen, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Tussen het aankopen van gewone kledij of beroepskleding schuilt weinig verschil. “Het oog wil ook wat”, zegt Aegten. “De klanten willen naast een comfortabel draagcomfort eveneens een modern en eigentijds uiterlijk.”

De sterkte bij Stals & Co is dat er keuze is uit een veelzijdig en ruim aanbod en er altijd een grote voorraad aanwezig is. “In negentig procent van de gevallen vertrekt de klant meteen met de specifieke kledij of schoenen waarvoor hij gekomen is”, besluit de zaakvoerder.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels