Véél meer dan keukens
Tom van de Kimmenade Ixina

Véél meer dan keukens

bedrijfsprofiel

De ondernemersgeest staat centraal in de familie Ceyssens. Jean Ceyssens uit Bree heeft ruim 30 jaar ervaring in de project- en woningbouw en is ook nog eens zaakvoerder van de Breese Tegel Centrale. Schoonzoon Tom van de Kimmenade is verantwoordelijke voor de dagelijkse leiding in de laatste nieuwe schakel in het afwerkingsproces, Ixina Keukens. “Dit schept heel wat samenwerkingsmogelijkheden”, klinkt het.

Schrijnwerk op maat? Dat moet ontzettend duur zijn. “Behalve bij Ixina Bree”, zegt Tom van de Kimmenade. “Ixina is met zo’n 50 vestigingen in België marktleider en kan daardoor erg scherpe prijzen garanderen. Bovendien kunnen we niet enkel een droomkeuken ontwerpen maar ook een tv-meubel of een kastenwand voor in een berging, een dokterskabinet of een speelkamer.”

Transparant

Ixina Bree levert Duits meubelmaatwerk aangevuld met kwalitatieve keukentoestellen, fraaie werkbladen en handige accessoires van A tot Z. “Wij kunnen klanten met budgetten tussen 3.000 en 30.000 € optimaal bedienen volgens hun wensen en behoeften. Dat is een erg breed clienteel… We hebben dus ook erg interessante mogelijkheden voor projectontwikkelaars of interieurarchitecten die binnen bepaalde budgetten moeten werken, zegt Tom.

“De sterkte van Ixina Bree ligt echter niet enkel in de kwalitatieve materialen maar ook in de manier van werken. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en gaan nooit tegenover maar altijd naast een potentiële klant zitten. We zijn transparant in onze prijzen en garanderen een perfecte plaatsing en prima opvolging van elk project.”

Revolutionair in 3D

In de ruime toonzaal van 400 m2 krijgt elke bezoeker een idee over de verschillende afwerkingen, stijlen en materialen. Ixina gaat een stap verder dan de concurrentie om de klant zijn nieuw project in realiteit te laten beoordelen: een 3D Experience Room. “Dit is uniek in België. Hier kunnen klanten met een 3D-bril door hun toekomstige keuken wandelen en alles optimaal beleven”, legt Tom uit. 

Groeien als groep

De ambitie van Tom van de Kimmenade is om te blijven groeien als familie van ondernemers. “De verschillende bedrijven in onze familie vullen elkaar prima aan in chronologische volgorde. Wij kunnen klanten – particulieren maar ook interieurarchitecten of projectontwikkelaars - dankzij BIM, de Breese Tegel Centrale en Ixina Bree een totaalpakket aanbieden. Iemand die een nieuwe keuken wilt, kiest vaak ook voor een nieuwe vloer. Bovendien zullen we weldra ook van start gaan met een revolutionair verwarmingssysteem dat ontzettend ecologisch is. Dat project staat echter nog in de kinderschoenen. Zodra de tijd rijp is, onthullen we de details.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels