Verrassend veelzijdig
Jasja Hendrix en Natasja Swinnen Madrico NV

Verrassend veelzijdig

bedrijfsprofiel

Al vier generaties lang is Madrico de referentie voor laswerken en constructies in serieproductie. In de loop der jaren specialiseerde het familiebedrijf zich in de productie van transportbakken, magazijncontainers en kruiwagens. Met zijn slogan ‘verrassend veelzijdig’ beklemtoont Madrico dat het zowel kleine, eenvoudige series als grote en complexe projecten aankan. 

De overgrootvader van Jasja Hendrix begon in 1929 een handel in ijzerwaren. De kennis en technieken werden van vader op zoon doorgeven en het is dus niet verwonderlijk dat Madrico steeds projecten van een hoge kwaliteit aflevert. “We gebruiken enkel degelijk materiaal en besteden veel aandacht aan de afwerking. Die moet goed en mooi zijn. Elk product dat hier buiten gaat, is er één waarover we zelf tweehonderd procent tevreden zijn”, licht zaakvoerder Jasja toe. 

Madrico heeft ook een gashandel. Het bedrijf produceert niet alleen gasopslagsystemen, maar staat ook in voor de opslag, verdeling en het transport van gasflessen in Limburg. Zowel particulieren als bedrijven kunnen daarvoor een beroep op hen doen.

Tevredenheid troef

Verder hamert Madrico op zijn snelle leveringstermijn en goede prijszetting. “We merken dat bedrijven nog te vaak bestellingen plaatsen bij online shops. Nochtans zijn wij in de meeste gevallen goedkoper dan een webshop, zonder aan kwaliteit in te boeten. En we houden woord. Als iemand een opdracht aan ons uitbesteedt, dan zal hij zeker en vast tevreden zijn van ons werk.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels