Aanhangwagens met een Britse tint
Liesbeth & Mathieu Kerckhofs Mathieu Kerkhofs Trailers BVBA

Aanhangwagens met een Britse tint

bedrijfsprofiel

Mathieu Kerckhofs is exclusief Belgische invoerder van trailers van het Britse merk Ifor Williams. Het bedrijf uit Bree steunt op 22 jaar ervaring en vindt service na verkoop zeker zo belangrijk.

In 1991 begon Mathieu Kerckhofs met de aankoop van een schapentrailer. Meer dan 22 jaar later ontvangt de Breese invoerder van Ifor Williams klanten uit een heel breed gamma: paardentrailers, trailers voor personenwagens/bouwondernemingen, veetrailers, gesloten trailers, ... Het Britse merk combineert een langdurig gebruik met soberheid, dit om de prijs competitief te houden.

Service na verkoop

Mathieu Kerckhofs is invoerder voor vijftien verdelers doorheen heel België. “Voor elk van die bedrijven hameren we erop om een goede service te leveren”, zegt Mathieu Kerckhofs. “Zo stellen wij de vraag waarvoor de trailer moet dienen om die perfect op de noden en het gebruik van de eindklant af te stemmen. Niet alleen tijdens de verkoop, maar zeker ook de service na verkoop.”

In de paardenwereld is Ifor Williams een begrip. De paardentrailers omvatten ook een vierde van de omzet van de Breese invoerder. “Sinds kort bestaat er een nieuw model paardentrailer voorzien van een leefruimte. Deze trailer is eveneens uitgerust met een prima bladvering en heeft een perfecte wegligging”, vertelt Kerckhofs. “De paardentrailers werden uitgebreid getest en geven het beste comfort voor de paarden.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels