Vijf generaties van waarde
Melfred Molog, Jan Gorissen , René Gorissen Palmers

Vijf generaties van waarde

bedrijfsprofiel

Familiaal. Empathisch. En authentiek. Dat zijn de waarden die Palmers typeren. Jan Gorissen zet vandaag het werk verder waar zijn betovergrootvader meer dan 150 jaar geleden mee gestart is. Het resultaat? Professioneel en persoonlijk advies op het vlak van verzekeringen, financiële dienstverlening en vastgoed.

Jan Gorissen valt met de deur in huis. “Uitmuntende service. Dat is onze grootste troef”, klinkt het. “Voor een middelgroot kantoor is het uniek dat we zonder accountmanagers werken. Wij zetten in op langdurige relaties met onze klanten en willen bewust géén hard selling strategie toepassen.”

Het cliënteel van Palmers bestaat voornamelijk uit vrije beroepers, (para)medici, professionele tweeverdieners en zaakvoerders van KMO’s. “Op het vlak van verzekeringen kunnen we dit gerust de ‘meerwaardezoekers’ noemen”, verduidelijkt Gorissen. “Onze focus ligt dan ook op verzekeringen. Uniek is dat we in alle sectoren actief zijn. Van brand- en autoverzekeringen tot beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en groepsverzekeringen. We proberen elke verzekeringsportefeuille op maat te maken en streven elke keer opnieuw naar een maximale dekking zonder overlappingen of hiaten.”

Huisdoktermentaliteit

Op vlak van verzekeringen wil Palmers een totaalpakket aanbieden. “We willen onze klanten kénnen. Door regelmatig contact, pro-actief denken en inlevingsvermogen willen we een huisartsachtige rol spelen. Met de hulp van een hecht team van een tiental werknemers is het de ambitie om dé vertrouwensmakelaar te zijn in Limburg.”

Financieel advies

U kunt niet enkel voor verzekeringen maar ook voor financieel advies bij Palmers terecht. “We zijn door UAMS erkend als persoonlijk financieel planner en willen voornamelijk oplossingen op maat aanbieden. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld assisteren in successieplanning, risicoanalyses maken en helpen bij het kiezen van een formule voor pensioensparen.”

Vastgoed met een plusje

Door de overname van Immo Vanrunxt uit Houthalen-Helchteren biedt Jan Gorissen en zijn team nu ook oplossingen aan in de vastgoedsector. “We bouwen een sterk netwerk uit en gaan voornamelijk op zoek naar specifieke panden zoals historische gebouwen. Daarnaast zijn we ook gekend voor ons maatwerk. We starten regelmatig samenwerkingen met lokale projectontwikkelaars en nemen zo de administratieve rompslomp uit handen van onze klanten. Service en meerwaarde. Altijd opnieuw.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels