De glazen wanden van bocal zijn dé referentie
Jeroen Verlaecke
& Reinout Bauwens
Bocal

De glazen wanden van bocal zijn dé referentie

Profiel - Bocal

De inrichting van je kantoor is onlosmakelijk verbonden met de organisatie van je bedrijf. Welke afdelingen werken samen, wie zit best apart en waar ontvang je klanten? Glazen wanden zijn de meest flexibele manier om je kantoor in te delen zonder in te boeten aan licht en ruimte. De experten van bocal staan je hiervoor bij met raad en daad.

Als afsplitsing van de firma Weemaes Glas legt bocal zich volledig toe op maatwerk in glazen wanden. “Dankzij de afsplitsing kunnen beide ondernemingen zich focussen op hun eigen segment, en in deze segmenten een nog betere service bieden”, vertelt bestuurder Jeroen Verlaecke.

“Weemaes Glas zet vol in op het herstellen van glasschade in vastgoed. Met bocal plaatsen we akoestische glazen wanden en deuren in kantoren, medische praktijken, onthaalruimtes en kmo’s. Ook wij kiezen bewust voor één specifiek segment.”

Duurzaam maatwerk

Waar bocal nog het verschil maakt? “Bij bocal gaan we steeds voor betaalbaar maatwerk. We werken niet met systeemwanden met vaste afmetingen, maar we luisteren naar de klant en zoeken samen naar een gepaste oplossing. We houden daarbij altijd rekening met het lijnenspel en de reeds aanwezige infrastructuur. Een glazen wand moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een toevoeging aan je interieur. Je kantoorruimte maakt tenslotte ook deel uit van je visitekaartje”, klinkt het. 

Het maatwerk maakt de wanden niet minder flexibel: “Het voordeel van glazen wanden is dat je kantoor gemakkelijk mee kan groeien met je onderneming: de wanden kunnen zonder ingrijpende breekwerken verplaatst worden om grotere of extra ruimtes te creëren. Dat maakt het ook een heel duurzame oplossing voor je kantoorindeling.”

Jong bedrijf, jarenlange expertise

Ook al is bocal nog een jong bedrijf, het barst van het vakmanschap en technische expertise. Zo bouwde bestuurder Jeroen Verlaecke al meer dan tien jaar ervaring op in het glas. De plaatsing van de wanden wordt verzorgd door een gespecialiseerd interieurteam. “Interieurbeglazing plaatsen is millimeterwerk en vraagt inzicht en oog voor detail. We werken daarom met glasmonteurs die gespecialiseerd zijn in interieurglas, en een buitengewone aandacht besteden aan een naadloze afwerking”, klinkt het.   

Thuiskantoren

Naast glazen wanden bij bedrijven plaatst bocal ook bij particulieren thuis. “Een goed ingerichte en afgescheiden werkplek thuis is in de afgelopen jaren alleen maar belangrijker geworden. Met glazen wanden creëren we gemakkelijk een plek waar je in alle rust kan werken, én behouden we toch het open gevoel in je woning”, legt Jeroen Verlaecke uit. “Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden kunnen we de glazen wanden perfect laten aansluiten bij elk interieur.” 

bocal Brugge
Nijverheidsstraat 5A
8020 Oostkamp
T. 050 89 57 44

bocal Gent
Koninginnelaan 25
9031 Gent
T. 09 396 79 55

info@bocal.eu
www.bocal.eu

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels