Downtime is geen optie
Philip Himpe,
Jannes Soutaer,
Matthias & Stephan Dhondt
Elektro Himpe -
Label Products

Downtime is geen optie

Testimonial - Elektro Himpe - Label Products

Wat hebben een elektrotechnisch installateur en een labelproducent met elkaar gemeen? Meer dan je denkt. Het partnerschap tussen Elektro Himpe en Label Products gaat terug tot eind vorige eeuw. Het is een onderlinge samenwerking gekenmerkt door groei, vertrouwen en de drang naar continue verbetering. “Voor elke nieuwe machine of de verhuis van een bestaande weten we dat Elektro Himpe ons op een correcte manier zal ondersteunen.”

Al meer dan twintig jaar vertrouwt Label Products op de diensten van Elektro Himpe. In die periode kenden beide bedrijven een gestage groei. Elektro Himpe voorziet de elektrische infrastructuur van industriële gebouwen en burelen. Het staat ook in voor machinebekabeling, bouw en implementatie van laagspanningsborden en automatiseringsprojecten, van A tot Z. “Label Products verhuisde eind jaren 90 naar de huidige site in Waregem. Wij boden het totaalpakket van onze diensten aan”, vertelt oprichter Philip Himpe van Elektro Himpe. Toen was dat nog in opdracht van de broers Marc en Pieter Dhondt, nu van Pieters zonen. “Door onze jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar afgestemd”, bevestigen Matthias en Stephan Dhondt, huidige zaakvoerders van Label Products.

Geen ruimte voor fouten

Label Products heeft als voornaamste business het drukken van zelfklevende etiketten voor een brede waaier van toepassingen. “Onze klanten zijn heel divers: van chemiebedrijven en logistieke partners tot farmaceutische en voedingsproducenten. Het is een bijzonder minutieuze business. We kunnen ons geen fouten veroorloven en stilstand is absoluut nefast”, zegt Stephan. Dat vertaalt zich in de allernieuwste technologie en in gegarandeerde ‘uptime’. “De service en kwaliteit die Elektro Himpe ons biedt, is essentieel. We schakelen hen dan ook telkens weer in bij de verhuis of het in dienst nemen van een machine.”

Gedeelde waarden

Betrouwbare service, constante kwaliteit en eerlijk advies zijn waarden die beide spelers uitdragen. Philip: “Een installatie moet efficiënt en veilig draaien. Daarom zoeken we samen de meest economische en duurzame oplossingen.” Bij Label Products weten ze dat te waarderen. “Het is fijn om een partner te hebben die meedenkt en ons uitdaagt. Wat is de impact op de huidige infrastructuur? Hoe automatiseren we het best? Die wisselwerking maakt onze samenwerking zo sterk. Bovendien werkt Elektro Himpe elke installatie piekfijn af, volledig conform het AREI", legt Matthias uit. “Ons machinepark evolueert continu op vlak van printsnelheid en verbruik. Koppel dat aan onze stevige groei en je beseft dat we ook in de toekomst de expertise en professionaliteit van Elektro Himpe goed zullen gebruiken.”

Elektro Himpe
www.elektrohimpe.be
Label Products
www.label-products.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels