Innoverende beveiliging
Aäron Wellens Wellens Security Solutions

Innoverende beveiliging

Profiel - Wellens Security Solutions

Dat passie vaak aan de basis ligt van ondernemerschap, bewijst ook Aäron Wellens. Sinds februari 2020 staat Aäron aan het roer van zijn eigen bedrijf, Wellens Security Solutions. Een innoverende beveiligingsonderneming, gespecialiseerd in camerabewaking, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole en domotica.

Met een diploma elektriciteit begon Aäron Wellens vastberaden zijn carrière in de beveiligingssector. “Enkel elektriciteit daagde me niet voldoende uit. Beveiliging is veel verfijnder werk. Bovendien is het sterk gereglementeerd en vereist het diverse certificaten.” Een uitdaging die Aäron met plezier aanging. Na acht jaar in loondienst te werken, zichzelf razendsnel op te werken van technieker naar ploegbaas en een diepgewortelde passie, kon de stap naar het ondernemerschap niet langer uitblijven. 

Passie als motor

Als iets je passie is, ben je er dag en nacht mee bezig en moet alles ervoor wijken. Zo ook bij Aäron Wellens. “Continu was ik bezig met bijscholing en thuis te experimenteren met producten en demopanelen. Om te oefenen en proberen, maar ook om fouten te maken waaruit je kan leren. Op die manier kon ik een betere oplossing en service aanbieden aan de klanten, waardoor die altijd heel tevreden waren. Wanneer klanten dan heel de tijd achter je vragen, weet je dat je veel vakkennis hebt. Bovendien had ik de ambitie om het beter te doen. Dan weet je dat het moment om de sprong naar het ondernemerschap te wagen, aangebroken is.”

Orde, netheid en service

In de beveiligingsindustrie is de concurrentie hoog en zijn er veel grote spelers actief. Toch weet Wellens Security Solutions zich duidelijk te onderscheiden. Dat door middel van orde, netheid en service. “Orde en netheid dragen we bij Wellens Security Solutions hoog in het vaandel”, vertel Aäron. “Wij investeren uitgebreid in uitrusting om proper te werken. Een klant mag enkel zien dat er nieuwe beveiliging is geïnstalleerd en niet dat wij zijn langs geweest.” En dat de klant centraal staat, is ook zichtbaar in het persoonlijk contact. “We zijn heel rechtlijnig en transparant. Klanten weten wat ze krijgen bij ons. Bovendien willen we groeien naar een systeem dat een klant een technieker voor het leven toegewezen krijgt. Zo heeft de klant niet het gevoel dat er telkens iemand anders in zijn huis is en versterken we het veiligheidsgevoel.”

Toekomstplannen

Aäron is vastberaden om snel te groeien, maar stelselmatig en doelbewust met een klein team. “Met een klein team werken, zorgt ervoor dat ik alles zelf kan blijven opvolgen om de kwaliteit te blijven garanderen. Wat we zelf niet kunnen, besteden we uit aan partners die op hun beurt gespecialiseerd zijn en de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Momenteel bouwen we ook aan onze eigen showroom die eind 2023 zijn deuren zal openen.”

Wellens Security Solutions
Mellepontweg 9/12
9230 Wetteren
M. 0491 31 19 39
info@awss.be
www.awss.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels