Totaalinterieur van topkwaliteit
Jeroen, Carol
& Michèle Van der Waerden
Interieur Van Der Waerden

Totaalinterieur van topkwaliteit

Profiel - Interieur Van Der Waerden

Of het nu gaat om een woning, kantoor, toonzaal, bedrijfsruimte of B&B: Interieur Van der Waerden staat garant voor verfijnd maatwerk. “We zetten bij elk soort project in op comfort en kwaliteit”, zegt zaakvoerster Michèle Van der Waerden.

Familiebedrijf Van der Waerden is al bijna een eeuw een referentie. Grootvader was destijds schrijnwerker-meubelmaker. Intussen is de derde generatie, Michèle, haar man Jeroen en haar zus Carol, aan de slag. “We werken voornamelijk met gerenommeerde Duitse meubelmerken. Met Rolf Benz, dat design combineert met kwaliteit, op kop. We gaan ook vaak aan de slag met Hülsta en Interlübke.”

“We hebben een divers ­klantenbestand en een uiteenlopend opdrachtenpalet, gaande van het plaatsen van meubelen tot totaalinrichtingen. Sinds enkele jaren is ons aanbod aangevuld met kleinere decoratieaccessoires, zoals vazen, schalen, bloempotten, sierkussens en plaids, voor de ultieme aankleding van het interieur. Daarvoor gaan we in zee met onder meer Serax, Ferm Living en Fatboy. We kunnen klanten van A tot Z begeleiden, onder meer op vlak van kleur- en materiaalkeuze.”

“Voor zowel keukens als ­dressing-, maat-, bureau-, bibliotheek- en tv-kasten op maat zijn we een goede ­partner. Door out of the box te denken, kunnen we ook ­specifieke projecten realiseren, zoals de lounge in een wijnbar, de keuken of slaapkamers in een B&B of een ontvangstruimte van een ­specialist. Dat onze ­b2b-contacten – we werken al eens vaker voor advocatenkantoren, ­ingenieursbureaus, ­bedrijfsleiders en winkeliers – ook voor hun privé-inrichting beroep op onze expertise doen, is een blijk van vertrouwen.”

Stoffen voelen in de showroom

“Onze klanten kunnen in de ruime showroom het zitcomfort van Rolf Benz ervaren. Ze moeten de stoffen kunnen voelen. Er is volop beleving mogelijk in onze winkel. Onze klanten kunnen voor al hun woonruimtes inspiratie opdoen. Wij staan hen steeds met raad en daad bij”, besluit Michèle.

Naast het interieur voor living, keuken, slaapkamer en dressing is Interieur Van der Waerden intussen ook gespecialiseerd in het outdoorgebeuren, de saloninrichting voor buiten zeg maar. Naast de bekende Big Green Egg vindt de klant er ook die andere topmerken Rolf Benz, Fatboy, Serax en Ferm Living om de buiten- en binneninrichting naadloos op elkaar af te stemmen.

Interieur Van der Waerden
Steenweg 480
9470 Denderleeuw
T. 053 66 86 45
info@vanderwaerden.be
www.vanderwaerden.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels