Totaal­oplossing  voor bouwafval
Jeffrey Wille
& Jan Van den Kerchove
Aannemingsbedrijf Wille
Gebroeders - J&B
Containerverhuur

Totaal­oplossing voor bouwafval

Testimonial - Aannemingsbedrijf Wille Gebroeders - J&B Containerverhuur

Door zijn gestage groei rekent aannemingsbedrijf Wille Gebroeders uit Knesselare zowel voor zijn werven als zijn depot, steeds meer op de diensten van J&B Containerverhuur. “Al jarenlang hebben we een aangename samenwerking. Ik ben altijd zeker van een goede service en een stipte levering”, zegt bedrijfsleider Jeffrey Wille.

“Ons eerste contact dateert van ruim zes jaar geleden, toen Jan Van den Kerchove zijn bedrijf uitbreidde met een containerdienst. Voor ons levert het containerhoofdstuk nooit moeilijkheden op. Ook de facturatie is tiptop in orde. Er wordt gewerkt met duidelijke en correcte referenties. Zoiets lijkt evident, maar is het hoegenaamd niet.”

“Ook het gegeven dat we voortaan afval – vooral gemengd afval en houtafval – kunnen storten, is een surplus. J&B Containerverhuur beschikt over een weegbrug. Voor ons is dat een heel praktische en goedkope oplossing. Vooral gemengd afval is tegenwoordig een dure aangelegenheid. Bij Jan Van den Kerchove kunnen we rekenen op marktconforme prijzen. Ook de transportkosten blijven beperkt, precies omdat we in mekaars buurt zitten.”

“Brandstoffen zijn nog steeds onze grootste bron van inkomsten”, schetst Jan Van den Kerchove. “Omdat de markt van de fossiele brandstoffen niet meer zal groeien, besloot ik samen met mijn vrouw Bo (J&B verwijst naar beide voornamen) om containers te verhuren. Het bleek een goede zet te zijn. Intussen hebben we 55 containers. Volgend jaar komt er een extra vrachtwagen met chauffeur bij.”

Weegbrug en sorteercentrum

“We richten ons op de regio tussen Gent en Brugge, en tussen Tielt en de Nederlandse grens. Anders gezegd: we zijn actief in een straal van zowat 15 kilometer rondom ons bedrijfsterrein in Knesselare. Sinds juni kunnen aannemers en tuinaannemers bij ons terecht voor de weegbrug. Ook particulieren, die niet willen aanschuiven aan het containerpark, vinden de weg naar onze site. Ons sorteercentrum met tijdelijke opslag van afval is een verademing voor bedrijven, want ze kunnen niet terecht in de gemeentelijke containerparken. Wij zijn door deze extra diensten op onze beurt klaar voor de toekomst”, aldus Jan Van den Kerchove.

“Als ik contact opneem met J&B Containerverhuur, krijg ik Jan Van den Kerchove zelf aan de lijn. Dat rechtstreekse contact resulteert telkens weer in een snelle service. Zeker in de afbraakfase moet het vooruitgaan. J&B Containerverhuur staat in voor een vlotte roulatie van de containers, zodat wij ons kunnen focussen op onze corebusiness”, besluit Jeffrey Wille.

Aannemingsbedrijf Wille Gebroeders
www.gebroeders-wille.be
J&B Containerverhuur
www.jenbcontainers.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels