Totaalservice voor uw dak, gevel of balkon
Alain Durieux Durieux

Totaalservice voor uw dak, gevel of balkon

Profiel - Durieux

Voor een totaalrenovatie van uw dak, gevel of balkon, of het dichten van uw kelder en het bestrijden van vocht vertrouwt u het best op een specialist. Bij Dakwerken Durieux rekent u op jarenlange expertise, nauwgezet vakmanschap, excellente service en een glimlach er bovenop. Met een nieuw magazijn in de Wondelgemse Meersen bedient de dak- en gevelspecialist zijn professionele en particuliere klanten nu nog doeltreffender.

Zo’n dertig jaar geleden richtte zaakvoerder Alain Durieux zijn eigen bedrijf op. “Ik startte indertijd in loondienst, maar na een paar jaar besloot ik zelf te beginnen. In die beginjaren ging het er wel nog anders aan toe. Toen bestond sociale media nog niet. Wij gingen van deur tot deur.” Zo bouwde Alain gestaag zijn reputatie op, aan de hand van mond-tot-mondreclame. En met succes. Over de jaren breidde hij zijn Gentse kmo uit tot een groep met 60 medewerkers. Een gezonde mix van jong talent en ervaren stielmannen.

Renovatie en vochtwering

Van particuliere klant over architecten en studiebureaus tot syndici en mede-eigenaren. Zoekt u een betrouwbare partner voor de renovatie van of herstellingen aan uw gevel, dak of balkon, dan komt de expertise van Dakwerken Durieux van pas. Het bedrijf, actief in West- en Oost-Vlaanderen en de Brusselse rand, biedt een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden inclusief de isolatie van uw gevel of dak. Bovendien is het ook specialist in vochtwering, voor het behandelen van kelders tot muren met opstijgend vocht. Tot slot is Dakwerken Durieux een professionele asbestverwijderaar voor het uitvoeren van de methodiek ‘eenvoudige handelingen’.

Flexibiliteit naar klanten

Deze zomer verhuisde Dakwerken Durieux naar een gloednieuw magazijn met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter, op een boogscheut van hun kantoor aan Palinghuizen. “Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen. We gebruiken het magazijn om te stockeren en doen er al het voorbereidend werk, zoals panelen of zinken dakgoten maken”, vertelt Alain. “De extra voorraad geeft ons flexibiliteit en garandeert dat we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Dat we zo grotere volumes aankopen en beter in staat zijn op prijsschommelingen in de markt te anticiperen, speelt ook in het voordeel van de klant.” Deze aanpak past volledig binnen de filosofie van het bedrijf. Met de combinatie van een planningmeester en ervaren werfleiders garandeert Dakwerken Durieux een vlot verloop van uw project van a tot z: van het opmeten en de offerte tot de uitvoering, opvolging en uiteindelijke oplevering. “Topservice en uitmuntende kwaliteit, voor minder doen we het niet.”

Durieux Alain bv
Palinghuizen 111
9000 Gent
T. 09 227 25 27
info@dakdurieux.be
www.dakwerkendurieux.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels