Een efficiënt partnership over generaties heen
Stan Pattyn
& Jan-Baptist Deldycke
Pattyn - D’s Deldycke traiteurs

Een efficiënt partnership over generaties heen

Testimonial - Pattyn - D’s Deldycke traiteurs

Een partnership dat meer dan één generatie overstijgt, teams die volledig op elkaar zijn afgestemd en een gedeelde Brugse cultuur: deze elementen vormen de basis van de succesvolle samenwerking tussen Pattyn en D’s Deldycke traiteurs. De producent van verpakkingsmachines vertrouwt op de professionele cateraar voor diverse opdrachten, van zakenlunch tot meerdaags event.

De eerste contacten tussen Pattyn en D’s Deldycke traiteurs vonden plaats tussen de vaders van de  huidige zaakvoerders. Hun samenwerking overbrugt intussen meer dan twee decennia. “In de ruime regio rond Brugge staat Deldycke bekend om zijn kwaliteitsproducten en uitmuntende service”, steekt Stan Pattyn van wal. Hij is de derde generatie aan het roer van de producent van verpakkingsmachines en geautomatiseerde productielijnen. “Als kind wist ik al dat Deldycke gelijkstond aan verzorgd en zeer lekker eten en een vlekkeloos verloop van elk event. Die sterke reputatie bouwde het team door de jaren verder uit en is de reden waarom we zo graag met hen samenwerken.”

Van zakelijke lunch tot totaalevent

Pattyns marketingteam schakelt de Brugse cateraar in voor kleine en grote events. “Of het nu een zakelijke lunch is of een meerdaags event, zoals de Pattynnovation Days, vaak hebben we aan één gesprek genoeg. We weten wat Pattyn van ons verwacht en doen gerichte voorstellen”, vult Jan-Baptist Deldycke aan. “De communicatie verloopt erg gestructureerd, waardoor we vlot tot een passend concept komen.”

Door de jarenlange samenwerking zijn beide bedrijven perfect op elkaar afgestemd. “De voorstellen van Deldycke liggen altijd in lijn met onze verwachtingen. Daardoor wint ons team enorm aan efficiëntie. Zodra Deldycke een opdracht aanneemt, moeten wij er niet meer naar omkijken”, beaamt Stan. “We organiseren meerdere beurzen per jaar. Weten dat Deldycke alles uit handen neemt, is een hele geruststelling en levert ons tijdswinst op.”

Diepgewortelde Brugse roots

De service van Deldycke gaat verder dan het eten en de bediening. Zo vraagt de cateraar voor grote events de bestelbonnen bij verhuurfirma’s op om te controleren of niets over het hoofd werd gezien. “We denken proactief mee over de organisatie van een event of beurs, zoals het voorzien van een vestiaire tijdens de wintermaanden”, aldus Jan-Baptist. “We spelen ook in op culinaire trends en houden rekening met eventuele allergieën of intoleranties. Circa tien werkdagen voor het event overlopen we samen de aandachtspunten waarmee we rekening moeten houden. We willen ten slotte dat iedereen van een geslaagd event geniet. Waar mogelijk werken we met lokale en duurzame producten.”

Voor Pattyn is het intussen een evidentie om Deldycke in te schakelen. Stan: “Vergelijk het met het gebruik van de Net Promotor Score voor onze klanten. Zouden we moeten aangeven hoe groot de kans is dat we Deldycke aanraden aan andere bedrijven, dan geven we een score van negen of tien. We kiezen met andere woorden automatisch voor Deldycke.” Dat beide bedrijven hun roots in Brugge hebben, schept bovendien een bijkomende band. “Als we een originele, exclusieve eventlocatie zoeken, kloppen we eveneens bij Jan-Baptist aan. In het verleden stelde hij meermaals verrassende locaties voor. Die totaalaanpak maakt voor ons echt het verschil.”

D’s Deldycke traiteurs
deldycke.be

Pattyn
www.pattyn.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels