Stercke partner

Bedrijfsinfo

In 2005 is SD Algemene Schrijnwerkerij opgericht door Stijn Dirken. Inmiddels is SD al gegroeid tot een bedrijf dat van alle markten thuis is. Door de groei van het bedrijf zijn we op zoek moeten gaan naar een grotere locatie en zijn we onlangs gestart met het bouwen van een nieuw Atelier met showroom te Herentals. De opening is voorzien tegen eind 2014.

SD staat bekend voor zijn vakmanschap en persoonlijke aanpak.Wij streven naar de perfecte ondersteuning tijdens de ontwerpfase alsook tijdens de uitvoering en de na-service. Dit ook voor de kwaliteit, afwerking en ergonomie van de geleverde producten. U wensen en verlangen komen op de eerste plaats en deze worden nog meer werkelijkheid door onze ervaringen.

SD heeft als voordeel dat het beschikt over plaatsingsploegen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Wij hebben vakmensen die zich enkel bezig houden met dakwerken, houtskeletwoningen of buitenschrijnwerkerij maar we hebben tevens mensen die zich meer gespecialiseerd hebben op interieurinrichting zoals binnendeuren, keukens , dressings, badkamers, boekenkasten, kortom al het maatwerk dat bij de binneninrichting van een huis hoort. Dit heeft als voordeel dat we vlot kunnen inspelen op totaalprojecten. Van een ruwbouw houtskeletwoning tot een volledig afgewerkte woning.