Akoestische oplossingen
Ann Gheysen Loff maatkantoren

Akoestische oplossingen

Bedrijfsprofiel - Loff maatkantoren

Loff – afkorting voor Lucky Office – focust zich op het creëren van een productieve kantooromgeving op het vlak van akoestiek, ergonomie en een inspirerende kantoorinrichting.

“Van deze drie pijlers is akoestiek ons stokpaardje. De praktijk toont ons dat concentratieproblemen, stress, hoofdpijn en productiviteitsverlies de meest voorkomende frustraties zijn op het werk. Vaak allen te wijten aan de akoestiek, maar ook een goede spaceplanning is van cruciaal belang voor een productieve dagelijkse werking”, vertelt zaakvoerster Ann Gheysen.

Loff specialiseert zich in diverse akoestische oplossingen. De keuze voor bepaalde producten maken ze niet toevallig. Kwaliteit, duurzaamheid en een mooie esthetiek zijn drie eigenschappen waar ieder product hoog op moet scoren. Het aanbod is heel divers: van akoestische plafond- en wandpanelen tot roomdivers, phonebooths, vergaderhubs, mobiele wanden enzovoorts. Aan de hand van een akoestische meting en een screening van het kantoor wordt de best passende oplossing voorgesteld door een akoestisch expert.

“We zijn verheugd dat we de afgelopen jaren voor heel wat bedrijven mooie projecten hebben kunnen realiseren. Enkele van hen deden we ook in samenwerking met een interieurarchitect”

Loff maatkantoren
Gentseweg 636
8793 Waregem - België
T. 056 60 51 51

info@loff.be
www.loff.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels