Ambassadeur in groupagetransporten
Sandro Paravizzini A.J. Veurink BVBA

Ambassadeur in groupagetransporten

A.J. Veurink BVBA

Transportbedrijf A.J. Veurink staat garant voor een snelle en correcte ophaling en levering van goederen in de Benelux en Frankrijk. “We combineren het persoonlijke klantencontact met technologische snufjes en een warme teamspirit om onze afspraken na te komen”, vertelt CEO Sandro Paravizzini.

A.J. Veurink bestaat 30 jaar, beschikt over een wagenpark van ongeveer 50 vrachtwagens en blijft met zijn oranjeblauwe kleur in het oog springen. “We zijn gespecialiseerd in door-to-door groupagevervoer, van klant naar eindklant. Door de goede communicatie tussen de planners, chauffeurs en klanten bieden we kwaliteit. Onze groupage-afdeling en dispatch, die bemand zijn met ervaren medewerkers met veel anciënniteit, vormen een geoliede machine.”

“De weg ligt voor ons open voor een gecontroleerde groei, waarbij we volop blijven inzetten op duurzame klantenrelaties. Met een heel persoonlijke aanpak maken we het verschil”, aldus de geboren en getogen Roeselarenaar.

Flexibele dienstverlening

Berlinda en Joachim, reeds geruime tijd in dienst bij A.J. Veurink, aangevuld met youngster Floris, nemen de planning voor Benelux voor hun rekening. “Flexibiliteit is ons sterkste punt”, klinkt het in koor. “In principe kunnen de klanten tot ’s middags 12 uur hun orders doorgeven voor levering daags nadien, maar doordat de band met hen dermate goed is slagen we er vaak nog in om later goederen te laden. Ook met het gegeven dat we enkel met Nederlandstalige chauffeurs werken onderscheiden we ons. De goederen die we bij particulieren of bedrijven leveren zijn soms zo specifiek dat een goede communicatie met de eindklant belangrijk is. Typisch voor ons bedrijf is ook dat onze chauffeurs geen nummers zijn. Door onze vertrouwensband met hen zijn ze bereid om een extra inspanning te leveren voor onze klanten.”

Klantgerichtheid

Isabel staat samen met Caroline in voor het dispatchgebeuren voor Frankrijk. “We slagen er zo goed als altijd in om onze afspraken met de klanten waar te maken. En als er eens iets dreigt fout te gaan, dan melden we hen dat meteen. We spelen kort op de bal, bijvoorbeeld als het gaat om het beantwoorden van mails van klanten. Klantgerichtheid is ons stokpaardje. Door onze constante opvolging van onze chauffeurs kunnen we in Frankrijk binnen 2 à 3 dagen leveren.”

A.J.Veurink bvba

Cohesie tussen alle afdelingen

Karel Van der Beken begeleidt de processen bij A.J. Veurink. “Wij zorgen ervoor dat de dispatchers over alle mogelijke tools, gaande van personeel over vrachtwagens tot transpaletten, beschikken om goed werk te kunnen leveren. Onze cohesie is een troef. Met onze sterke ploeg en supergemotiveerde magazijnmedewerkers garanderen we een verregaande service met een goede zorg voor de goederen. Belangrijk is dat de leveringen schadevrij in ons bedrijf en nadien bij de eindklant aankomen. Voor het leveren van de goederen op het juiste moment bij de juiste klant kunnen onze chauffeurs rekenen op goed materiaal. We staan in voor hun opleiding en begeleiding. We ondersteunen hen zo goed mogelijk zodat ze tevreden zijn en blijven. Onze chauffeurs zijn nu eenmaal onze ambassadeurs, die op hun beurt gedreven collega’s kunnen aantrekken.”

Realistische aanpak

Lieven Deseure, aan boord bij A.J. Veurink sinds het prille begin, is als sales manager dé probleemoplosser. “De klant is koning bij ons, maar we hanteren een realistische aanpak. Wat je belooft, moet je ook kunnen nakomen. In die optiek is er een goede communicatie tussen dispatch, verkoop en directie nodig.”

Verder staat A.J. Veurink garant voor een klant-en servicegerichte aanpak. “We mikken op wat een ander niet kan bieden aan de klant en we proberen iedereen zoveel mogelijk te ontzorgen. Charlotte en Stefaan zijn op de administratie de bijkomende belangrijke schakel en nemen de nazorg voor hun rekening.”

“Onze gecontroleerde maar continue groei vereist dat we ons dagdagelijks in vraag stellen. Zo kunnen we onze workflow telkens weer bijsturen en verbeteren.”

A.J. Veurink BVBA

Industrieweg 78
8800 Roeselare

T. 051 24 29 91

offertes@ajveurink.be
www.ajveurink.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels