ARCHITECTUUR ALS MEERWAARDE VOOR DE MENS
Justien Lescouhier Justien Lescouhier Interieurarchitectuur

ARCHITECTUUR ALS MEERWAARDE VOOR DE MENS

Bedrijfsprofiel - Justien Lescouhier Interieurarchitectuur

Interieurarchitecte Justien Lescouhier geeft vorm aan residentiële en commerciële panden, van de eerste schets tot het laatste kussentje. Dit doet ze gedreven en met aandacht voor elk detail. Want in een interieur dat goed aanvoelt, functioneren mensen beter.

“Architectuur die klopt, maakt gelukkig”, zegt interieurarchitecte Justien Lescouhier. “We creëren concepten die volledig aansluiten bij de persoonlijkheid van de klant.” Dit uit zich in een persoonlijke maatwerkaanpak voor high-end totaalinrichtingen van residentiële en commerciële panden.

“Elk project begint bij het verhaal van de klant. Wie is hij en wat houdt die persoon bezig? Een eerste ontwerp wordt in overleg bijgestuurd tot een gedetailleerd dossier: bestekken, plannen, doorsnedes, types materialen, ... Zo maakt de klant geïnformeerde keuzes.”

Voorbereiding en communicatie als fundament

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een efficiënte uitvoering. Een tweede pijler is communicatie. Via een interne applicatie staat Justien in contact met alle partijen voor een stipte opvolging. Ook voor kantoren, horecazaken en commerciële panden gaat Justien tot het uiterste. “Het draait steeds meer om beleving, de eerste indruk telt. Mensen functioneren beter in rustige en logische ruimtes. Daar dragen onze interieurconcepten aan bij.”

Justien Lescouhier Interieurarchitectuur
Lendeleedsestraat 24
8880 Ledegem - België

contact@justienlescouhier.be
www.justienlescouhier.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels