BEGGIE TILT CATERING NAAR SMAAKVOL PARTNERSHIP
Mathias Clevers
& Timothy Pattyn
Beggie

BEGGIE TILT CATERING NAAR SMAAKVOL PARTNERSHIP

Bedrijfsprofiel - Beggie

Er zijn honderden cateringbedrijven en foodtrucks en daar is Beggie zich van bewust. Na jarenlange ervaring in de horeca is het tijd voor een nieuw meer duurzaam concept. Beggie slaat een pagina om en viert dat met een gloednieuw bedrijfspand en dito voorkomen op de socials.

Mathias Clevers en Timothy Pattyn, de nieuwe zaakvoerders van cateringbedrijf Beggie, delen hun passie voor de horeca. Mathias heeft niks anders gekend en stapte op jonge leeftijd deeltijds in het vak om vanaf 2016 voltijds zijn passie te volgen. Timothy startte op zijn 15de met een vakantiejob in de horeca en schopte het na het doorlopen van alle disciplines tot maître. Bij cateringbedrijf Ma Kwizien ontfermde hij zich over de administratie en het personeel om uiteindelijk het volledige commerciële luik in handen te nemen. Hun afzonderlijke avonturen werden onderbroken door corona maar de pandemie bracht hen nadien samen.

Matthias: “We werkten beiden voor Very Food Catering en we hadden snel een klik, zowel op de werkvloer als daarbuiten. We zaten wat de invulling van catering betreft op dezelfde golflengte en hebben vrij snel besloten om onze krachten te bundelen en ons eigen verhaal te schrijven.” Timothy vervolgt: “Gedurende jaren rijpte onze visie op de cateringsector zonder dat we elkaar kenden en onze inzichten bleken finaal dezelfde te zijn. Zo willen we ons niet vastpinnen op een specifiek segment. Ook naar aantallen toe of budget stellen we geen grenzen.” Matthias vult aan: “We willen voor iedereen, zakelijk of privé, een oplossing bieden en daartoe gaan wij in eerste instantie aandachtig luisteren naar de klant.”

Vliegende start dankzij overname

De kernwoorden zijn ‘jonger’, ‘dynamischer’, ‘flexibeler’ en ‘eigentijdser’. Een frisse aanwezigheid via de socials moet hun imago vleugels geven maar ook de groei van hun bedrijf bestendigen. Ze namen alvast een vliegende start door de overname, eerder dit jaar, van Beggie dat al een achttal jaar actief is op de cateringmarkt. Ze bouwen voort op het succes maar leggen via een doordachte rebranding andere accenten. De aanpak is totaal: een nieuw bedrijfspand met belevingsruimte, de vergroening van het wagenpark, logistieke aanpassingen om de efficiëntie te verhogen, enzovoorts.

Beggie werkt met een rist vaste freelancers waarop ze al jaren vertrouwen. Door slim personeelsbeleid wil het zijn medewerkers enthousiasmeren om voor elke klant het beste van zichzelf te geven. Mathias: “We willen niet louter de catering verzorgen, we gaan met onze klanten een partnership aan en daarin staat de beleving centraal. De mensen die aanwezig zijn op een event, moeten ons achteraf herinneren. Op die manier is het een win-win voor beide partijen: voor ons én voor de klant die kan terugblikken op een geslaagd event.” 

Beggie
Stokstraat 28D
9770 Kruisem - België

M. 0472 77 80 86 Timothy
M. 0456 65 07 94 Mathias

info@beggie.be
www.beggie.be

 

 

 

 

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels