BEREIKBAAR EN BETROKKEN
Laurent Lambert L&TRIC

BEREIKBAAR EN BETROKKEN

Bedrijfsprofiel - L&TRIC

De naam L&TRIC zegt alles: Laurent Lambert staat met zijn team in voor algemene elektriciteitswerken. Voor nieuwbouw en renovatie trekken ze vanuit Roeselare heel West-Vlaanderen rond. Daarbij bedienen ze zowel de residentiële markt als kleine kmo’s.

“Het belangrijkste vind ik goede communicatie tussen aannemer en klant”, vertelt Laurent. “Ik sta zelf mee op de werf en ben altijd bereikbaar. Ik werk elke avond mijn mails bij, zodat een klant binnen 24 uur een antwoord krijgt. Goede afspraken en respect voor deadlines zijn bij ons vanzelfsprekend. Als ik merk dat een timing niet haalbaar is, dan bekijk ik of we intern kunnen schuiven of zal ik met spijt de opdracht weigeren.”

Die persoonlijke opvolging en betrokkenheid in elk project garanderen flexibiliteit naar de klant. “We kunnen relatief kort op de bal spelen, wat onmisbaar is als elektricien vandaag. Iedereen heeft namelijk elektriciteit nodig, van de loodgieter en de schrijnwerker tot de installateur van ventilatie. We zijn dus onmisbaar in elke fase van de bouw.”

L&TRIC
Gitsbergstraat 9B
8800 Roeselare - België

M. 0476 29 56 80

laurent@ltric.be
www.ltric.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels