Betrokken transportpartner
Bart Van Steenkiste Van Steenkiste Transport

Betrokken transportpartner

Van Steenkiste Transport

Van Steenkiste Transport/Verbauwhede Transport biedt met zijn uitgebreide netwerk een snel antwoord op alle internationale en nationale transportvragen. “We staan voor een stipte, flexibele en betrokken aanpak”, vertelt bedrijfsleider Bart Van Steenkiste.

“We zijn altijd onderweg voor onze klanten, voornamelijk in de bouw. België, Nederland en Duitsland zijn onze belangrijkste markten, maar we doen ook transport van en naar Luxemburg en Frankrijk. Met onze ruime knowhow, ons gemotiveerd 40-koppig team en ons met moderne tools uitgeruste en verzorgde wagenpark, waaronder 38 trekkers en 50 trailers in eigen beheer, kunnen we altijd en overal materialen of afgewerkte producten veilig en volgens planning leveren.”

Kooiaap

Naast het gewone huifvervoer voor het transport van allerhande materialen, verzorgt het bedrijf ook transport met kooiaap voor levering op werven. Daarnaast hebben we een gamma trailors voor plat en uitzonderlijk vervoer, voor het overbrengen van onder andere zeer lange of brede ladingen. In mindere mate doen we groepage binnen België, al dan niet met voorlading en tijdelijke opslag in onze moderne magazijnen in Dentergem. Ook hier kan de klant rekenen op een kwalitatieve service.”

Van Steenkiste Transport
Wontergemstraat 93
8720 Dentergem
051 63 81 30
info@tptvansteenkiste.be
www.tptvansteenkiste.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels