Beveiliging als hoogste prioriteit
Olivier Bevernagie Bevo Security

Beveiliging als hoogste prioriteit

Profiel - Bevo Security

De juiste beveiligingsoplossingen, aangeboden door een uiterst betrouwbare en vlot bereikbare partner: sinds 2004 is dat het succesvolle verhaal van Bevo Security. Zaakvoerder Olivier Bevernagie en echtgenote Petra Kint bouwden gestaag aan een sterk tienkoppig team. Zowel qua engineering, installatie als onderhoud hanteren zij de hoogste kwaliteitsstandaard inzake allesomvattende beveiligingssystemen voor kmo’s en grotere bedrijven.

Als je een draaiboek zou mogen schrijven over hoe je als kmo op een gezonde manier kan meegroeien met je klanten, mag Bevo Security zeker als een referentie gelden. “We zijn destijds begonnen in Egem en verhuisden al vrij snel naar een woning met aanpalende loods in Ingelmunster”, vertelt Olivier. “Toen we in 2017 Franky Security uit Aalter hebben overgenomen,  konden we onze actieradius verbreden én ons team versterken met heel wat ervaren mensen. Eind vorig jaar zijn we verhuisd van Aalter naar Deinze, waar we zowel onze logistiek als onze bereikbaarheid nog konden verbeteren. Ingelmunster en Deinze zijn ideale locaties voor onze technici om hun eigen voorraad aan te vullen, zodat ze van thuis uit naar klanten kunnen vertrekken.”

Totaalconcept

Bevo Security verzorgt alarmsystemen, branddetectiesystemen, camerabewaking en toegangscontrole. “Bij elk project vertrekken we vanuit een zorgvuldige behoeftedetectie. Door proactief mee te denken, stellen we op basis van het beschikbare budget een totaalconcept voor, waarbij we eerst de voor de klant prioritaire installaties voorzien. Later kan hij dat nog altijd laten uitbreiden met andere beveiligingssystemen. Vaak vertrekt alles vanuit de verplichte brandbeveiliging.” 

De dynamische onderneming beschikt over de ideale schaalgrootte om grotere projecten te behartigen en toch snel te kunnen schakelen. “Door onze expertise zijn we voor veel klanten uitgegroeid tot de centrale vertrouwenspartner voor alle beveiligingsvraagstukken. Onze brede knowhow over digitalisering laat toe om de afzonderlijke beveiligingsoplossingen vlot met elkaar te laten communiceren. De diverse erkenningen en het INCERT-attest vormen het beste bewijs van onze kwaliteitsfocus.” Bevo Security is intussen actief in heel België, verzorgt ook het onderhoud op installaties en wil graag gestaag blijven groeien.

Bevo Security
Doelstraat 149
8770 Ingelmunster
E3-laan 67 A/01
9800 Deinze
info@bevo-security.be
www.bevo-security.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels