BEWUST BOUWEN
Wouter Supply,
Jean-Pierre Vandemeulebroeke
& Karel Supply
Bouwteam Vandemeulebroeke

BEWUST BOUWEN

Bedrijfsprofiel - Bouwteam Vandemeulebroeke

Bouwteam Vandemeulebroeke heeft ruim veertig jaar ervaring. Van nieuwbouw tot renovatie en van grond- tot schilderwerken ben je er aan het juiste adres. Sinds kort nemen Wouter en Karel Supply de bedrijfsleiding over.

Broers Karel en Wouter Supply, beide getrouwd met de dochters van Jean-Pierre Vandemeulebroeke, kwamen gaandeweg in het bouwbedrijf van hun schoonvader terecht. Die vond het tijd om de bedrijfsleiding over te dragen. “Zowel mijn broer, mijn schoonzus als Jean-Pierre draaien nog mee in ons bouwteam”, legt zaakvoerder Karel Supply uit. “Het familiebedrijf maakt zo aanspraak op drie generaties expertise. Onze vakmannen hebben een brede ervaring in de realisatie van residentiële bouwprojecten.”

Toekomstgericht ondernemen

De jonge zaakvoerders brengen een frisse wind in de zaak en streven volop naar bewust bouwen: traditioneel, energieneutraal en passief. Met zijn jarenlange ervaring hoopt het bedrijf zich ook breder op de markt te profileren. “Voorlopig deed de mond-tot-mondreclame over onze kwaliteiten goed zijn werk. Toch richten we onze pijlen voortaan ook op architecten en bouwpromotoren voor toekomstige samenwerkingen.”

Bouwteam Vandemeulebroeke
Wezestraat 102
8870 Izegem - België

M. 0479 54 69 68

info@vandemeulebroeke.be
www.vandemeulebroeke.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels