Bouwen op maat van particulier en investeerder
Simon Alleman & Chloé Van Eecke All-Bouw

Bouwen op maat van particulier en investeerder

All-Bouw

All-Bouw bouwt eengezinswoningen en kleine appartementsgebouwen voor particulieren en investeerders. De familiezaak met zijn ruime grondenportefeuille geeft zijn klanten daarbij ruimte voor eigen invulling. “We werken zoveel mogelijk op maat van de bouwheer”, vertelt zaakvoerder Simon Alleman.

“Tweederde van onze klanten heeft nog geen bouwgrond. Ze kunnen kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan gronden in West-Vlaanderen en een stukje Oost-Vlaanderen. Wij beschikken voornamelijk over halfopen en open bebouwingen. Onze overige klanten hebben wel al bouwgrond, en de helft van hen zelfs al een architect. Ook zij hebben de vrijheid om hun bouwproject zoveel mogelijk op hun maat te realiseren.”

All-Bouw werkt voor een breed en divers publiek. “We bouwen zowel de gezinswoning van 7 op 8 meter voor jonge koppels of investeerders als de grotere woning voor tweeverdieners of ondernemers. Daarnaast doen we ook meer en meer kleinschalige appartementsprojecten, van 4 tot 15 flats. We horen wel eens meer van onze klanten, die vaak hun appartementsgebouw verhuren, dat we het walhalla zijn voor de investeerder. We staan hen tijdens het hele traject bij, gaande van de sloop van het bestaande gebouw over het aftoetsen van de mogelijkheden op stedenbouwkundig vlak en het bepalen van het rendement tot de sleutel-op-de-deur-afwerking en zelfs het plaatsen van een banner voor verkoop of verhuur. Voor onze klant is het een groot voordeel dat hij slechts één aanspreekpunt heeft.”

Belevingskantoor

Dat All-Bouw zich op velerlei vlakken weet te onderscheiden, staat buiten kijf. Een nieuwe troef is het All-Bouwhuis, waar alle bouwkennis wordt gebundeld in een objectief bouwinformatiecentrum. “Iedereen kan hier sinds kort terecht voor advies. Men doorloopt interactief de verschillende stadia in het bouwproces, van de aankoop van een grond over het opstellen van een bouwplan tot materiaalkeuzes en premies. Het All-Bouwhuis is een volwaardige woning, uitgerust met onder meer twee keukens, sanitaire ruimtes, een oprit en een terras, waarin tal van materialen verwerkt zijn. Toekomstige bouwheren kunnen hier volop kennis en inspiratie opdoen voor hun bouwproject”, besluit zaakvoerder Simon Alleman.

All-Bouw

Iepersestraat 181-185
8800 Roeselare

T. 051 25 30 25

info@allbouw.com
www.allbouw.com

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels