CREATIEF ONTWERP MET PERSOONLIJKE AANPAK
Thomas Gevaert AAC Architects

CREATIEF ONTWERP MET PERSOONLIJKE AANPAK

Bedrijfsprofiel - AAC Architects

Architect Thomas Gevaert legt zijn creativiteit het liefste aan de dag voor industriebouw, kmo-gebouwen en appartementsbouw voor promotoren. Onder de noemer AAC Architects onderscheidt hij zich door een toegewijde en persoonlijke aanpak.

Met ruim tien jaar ervaring op zak startte architect Thomas Gevaert zijn eenmanszaak in 2011. Hij specialiseert in ontwerpen voor kmo’s en bouwpromotoren. “Ik kan mijn creativiteit het meeste de vrije loop laten in b2b-opdrachten”, vertelt Thomas. “Ik merk bij zaakvoerders steeds harder de roep naar een aangename werkomgeving voor hun personeel. Een belangrijke troef in the war for talent, waar we met kwalitatieve bedrijfsarchitectuur het verschil kunnen maken.”

Eén aanspreekpunt

De persoonlijke connectie met de klant draagt Thomas Gevaert hoog in het vaandel. “Van in de beginfase moet een ontwerp groeien. Je moet elkaar goed aanvoelen. Ik ben het enige aanspreekpunt, van het eerste ontwerp over de vergunningsaanvraag tot het succesvol einde van het bouwproces. Als ik mij engageer voor iemand, ga ik ermee door tot het einde. Dat waarderen mijn klanten enorm. Promotoren die terugkeren met nieuwe opdrachten, zijn daarvan het duidelijkste bewijs.”

AAC Architects
Jacob Lacopsstraat 22 bus 104
9700 Oudenaarde - België

T. 055 49 89 99

TG@aac-architects.be
www.aac-architects.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels