DE SLEUTEL TOT AL UW VASTGOED EN VERZEKERINGEN
Patrick Goegebeur
Edward Rogiers
Tom Willems
Aclea Eeklo

DE SLEUTEL TOT AL UW VASTGOED EN VERZEKERINGEN

Bedrijfsprofiel - Aclea Eeklo en Sleidinge

Ervaring, dynamiek, kennis ter zake en een heldere communicatie zijn al jaren de sleutel tot de klantentevredenheid van Aclea. Tussen Gent en Brugge is Aclea al meer dan 33 jaar dé specialist in verzekeringen en vastgoed, met twee strategische vestigingen in Eeklo en Sleidinge-Evergem. “We hebben ons bedrijf de laatste jaren sterk gemoderniseerd om onze klanten nog beter bij te staan in hun groeiverhalen”, klinkt het overtuigend.

Wat ooit zeer klein begon met twee broers, is vandaag, na verschillende overnames in Oost-Vlaanderen, uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat maximaal inzet op ontzorgen. “Recent beslisten we om met Aclea voor een nieuwe, frisse naam te opteren, die we zowel in Eeklo als Sleidinge zullen gebruiken én die meer duidelijkheid zal creëren. Clé is het Franse woord voor sleutel, en die term staat eigenlijk centraal in al onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat iedereen snel vertrouwd zal zijn met het korte, krachtige en dynamische Aclea”, aldus vennoot Edward Rogiers.

“In het vastgoed is Aclea de sleutel in de zoektocht naar je nieuwe huurder. Wij zijn ook jouw partner voor het vinden van een koper die wij na de succesvolle transactie de sleutel van jouw eigendom zullen overhandigen. Uniek in ons vastgoedverhaal is dat onze klanten mee genieten van het ruime netwerk dat we hebben uitgebouwd met onze verzekeringsactiviteiten. We zien dagelijks zeer veel potentiële klanten en dat zorgt sowieso voor vlottere transacties. Ook investeerders en bouwpromotoren waarderen onze aanpak enorm”, zegt vennoot Tom Willems.

Verzekeringen op elk sleutelmoment

Aclea biedt in het verzekeringsverhaal de oplossing voor elk probleem waarmee je als klant kan worden geconfronteerd, zowel in je privé- als beroepsleven. Het team van specialisten daagt je uit om verder te denken en brengt je risico’s volledig in kaart. “Wij kiezen bewust voor een totaalbenadering. Zo ontzorgen wij onze klanten met een enthousiaste, ambitieuze en doorgedreven verzekeringsoplossing. Dat is onze en hun sleutel om elk toekomstig probleem op te lossen,” gaat vennoot Patrick Goegebeur verder.

“Onze verzekeringsoplossingen zijn het resultaat van maatwerk en vakkennis en worden uitsluitend via kwalitatieve verzekeringsmaatschappijen aangeboden. Wij bieden immers een bijzonder product aan. Iedereen hoopt dat hij zijn verzekeringen nooit nodig heeft, maar op het moment van schade moeten ze kwalitatief zijn. Op dat vlak onderscheidt Aclea zich van andere verzekeringsmakelaars.

Op het moment dat het telt zijn wij er écht voor onze klant. Telefonische bijstand, ook buiten de kantooruren, bezoeken ter plaatse, overleg op kantoor en aanwezigheid op alle expertises, het zijn maar enkele van de zaken die onze klanten weten te appreciëren.”

“Binnen diezelfde totaalbenadering adviseren wij onze klanten ook over hun mogelijkheden op het vlak van levensverzekeringen. Wij begeleiden ondernemers met een plan op maat zodat hun fiscaal verhaal klopt. Zo kan elke bedrijfsleider zich focussen op wat telt: de verdere uitbouw van zijn business.

Uiteraard vergeet Aclea de fiscaliteit en het beleggingsplan van de particulier niet. “Wij zijn een one-stop-shop waar onze klanten terecht kunnen voor al hun verzekeringen, beleggingen en zelfs kredieten."

Filosofie

De recente modernisering met de lancering van de nieuwe naam Aclea en de frisse nieuwe huisstijl onderstrepen des te meer waarvoor we willen staan. Persoonlijk contact, bereikbaarheid en professionalisme: die waarden vormen ons DNA. De afgelopen jaren investeerden we aanzienlijk in infrastructuur en informatica om als bedrijf het beste te kunnen bieden van twee werelden: fysiek en digitaal. Ons 13-koppig team zet zich elke dag in om onze klanten een unieke service te bieden op de manier die het best bij hen past.

“Wij zijn groot genoeg om bij onze partnermaatschappijen de beste voorwaarden te verkrijgen, maar klein genoeg om elke klant een persoonlijk contact te blijven garanderen: dat is waar Aclea voor staat” sluiten Edward, Tom en Patrick af.

Aclea Eeklo

Boelare 86
9900 Eeklo - Belgiê

T. 09 377 31 77

eeklo@aclea.be

Aclea Sleidinge

Weststraat 60
9940 Sleidinge - België

T. 09 357 41 89

sleidinge@aclea.be 
www.aclea.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels