DOELEN BEREIKEN MET ONDERBOUWD ADVIES
Sofie Hoedt
& Brecht De Coen
Persona Accountants

DOELEN BEREIKEN MET ONDERBOUWD ADVIES

Bedrijfsprofiel - Persona Accountants

Met drie kantoren en een multidisciplinair team staat Persona Accountants dicht bij de ondernemer. Van starter tot mature kmo: elke klant krijgt een persoonlijke en proactieve aanpak. “De cijfers zijn pas het begin”, benadrukt vennoot Sofie Hoedt. “Het gaat net om wat daaruit voortvloeit. Op basis van actuele data werken we samen richting de doelen van de onderneming.”

In 2009 nam Sofie Hoedt het accountancykantoor van haar toenmalige werkgever over. Sindsdien groeide Persona Accountants sterk, maar gecontroleerd, verder. Stefaan Vandaele, voorheen de rechterhand van Sofie, stapte al snel mee in. Sinds 2020 is Brecht De Coen als derde vennoot aan boord. “Ik was al actief in de accountancy, maar als klein kantoor werd het moeilijk om bij te blijven met alle belangrijke ontwikkelingen voor mijn klanten. Bovendien matchten mijn waarden met die van Persona Accountants: een persoonlijke aanpak en een doelgerichte visie”, aldus Brecht.

Verder kijken dan de cijfers

Persona Accountants doorliep een mooi groeitraject. Ondertussen zijn 35 medewerkers actief, verdeeld over drie kantoren in Roeselare, Moorsele en Maldegem. Die groei is geen gevolg van overnames en fusies, wel van mond-aan-mondreclame. Sofie: “Dat geeft veel voldoening. Een klant die collega’s aanbrengt, is het mooiste compliment dat we als accountants kunnen krijgen. Die gestage uitbreiding van ons team geeft ons de mogelijkheid om alle expertise in eigen huis te ontwikkelen en aan te bieden, zonder het persoonlijke contact te verliezen.”

Waar ondernemers vroeger in de eerste plaats voor hun cijfers naar de boekhouder gingen, verwacht ook u vandaag misschien meer van uw accountants. De cijfers zijn de basis. Wat er allemaal rond hangt, is waar het echt om draait. Het team van Persona Accountants bekijkt uw cijfers en geeft op basis hiervan advies om uw doelen na te streven. Met digitalisering als een van de hefbomen.

Versterkende aanpak op elk moment

Een persoonlijke aanpak betekent een vaste klantenbegeleider maar ook een aanpak op maat. “De ene klant wil maandelijks samenzitten, terwijl een jaarlijks overleg voor een andere klant volstaat”, legt Brecht uit. “We durven ook moeilijke gesprekken voeren. In lastige periodes spelen we meer dan ooit een belangrijke rol. Die proactiviteit trekken we verder door. Zo bieden we jaarlijks een opleiding aan die klanten vrij kunnen volgen. De voorbije jaren zoomden we onder meer in op fiscale optimalisatie en digitale tools. Samen werken we elke dag aan de groei van uw bedrijf.”

Persona Accountants
Wijnendalestraat 177
8800 Roeselare - België
T. 051 57 56 00

info@persona-accountants.be
www.persona-accountants.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels