ECHT ALLES NETJES
John Ghesquiére
Jeffrey Jaumain
Hilde Caeys
David Leenknecht
Johfra

ECHT ALLES NETJES

Bedrijfsprofiel - Johfra

Als het echt kraaknet moet zijn, vinden West- en Oost-Vlaamse ondernemingen en particulieren al 42 jaar vlot de weg naar Johfra Cleaning. De onderneming van John Ghesquiere bouwde een allesomvattende reinigingsservice uit en bedient op die manier honderden trouwe klanten.

John Ghesquiere begon in 1979 als ruitenwasser. “Na een tijdje werd het te druk en kreeg ik met mijn schoolvriend Frans Leenknecht de ideale vennoot erbij. Samen hebben we de zaak gestaag laten groeien. Helaas is Frans 15 jaar geleden overleden, maar met zijn zoon David (planning) is de tweede generatie al een tijdje in het bedrijf actief.”

De dienstverlening van Johfra Cleaning groeide mee volgens de vraag van het cliënteel. “Na het ruitenwassen kwam de poetsdienst erbij. Intussen leggen we ons toe op alles wat een grondige schoonmaak kan gebruiken”, pikt salesmanager Jeffrey Jaumain in. “Dat omhelst ook dak- en gevelreiniging, osmosereiniging, industriële reiniging, algemene schoonmaak, het schoonmaken van zonnepanelen, opritten, terrassen en parkings, het leeghalen van woningen en bedrijfsgebouwen, enzovoort. Dat vullen we aan met specifieke diensten, zoals het poetsen van werfketen en de werfopkuis voor aannemers, het reinigen van glijbanen voor zwembaduitbaters, enzovoort.”

Uitkijken naar nieuwbouw

De netheid van Johfra Cleaning weerspiegelt zich ook in de klantgerichtheid en de facturatie. “We maken altijd eerst een afspraak met de klant om te luisteren naar de specifieke noden. Op basis daarvan maken we een offerteprijs op en dat is ook het bedrag dat op de factuur prijkt, want niemand houdt van addertjes onder het gras. Bovendien willen we de familiale spirit van Johfra Cleaning ook uiten via onze grote flexibiliteit.”

Vandaag werken al 82 mensen bij Johfra Cleaning, dat over 36 goed uitgeruste wagens beschikt. “Normaal verhuizen we eind dit jaar naar de nieuwe locatie langs de weg tussen Wevelgem en Menen, waar we de vroegere gebouwen van Televisie Paleis zullen renoveren tot een moderne vestiging van 1500 m? met voldoende parkeergelegenheid. Er komt ook een winkel waar we onze eigen productlijn zullen aanbieden. Vanuit onze ruime ervaring met poetsen zullen we er onder de merknaam Alnet een achttal producten verkopen die stuk voor stuk zijn samengesteld uit kwalitatieve grondstoffen die écht reinigen. Ook op die manier willen we onze kraaknette reputatie alle eer aandoen”, besluit oprichter John Ghesquiere, die het bedrijf nog altijd runt. 

Johfra
Kapellestraat 120 bus 1
8560 Wevelgem - België

T. 056 41 88 94

info@johfra.be
www.johfra.be
www.allesnetjes.be

 

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels