EEN ERVAREN PARTNER IN RUWBOUW
Guillaume Debosschere MCS Bouwbedrijf

EEN ERVAREN PARTNER IN RUWBOUW

Bedrijfsprofiel - MCS Bouwbedrijf

Al meer dan vijfendertig jaar staat MCS Bouwbedrijf uit Desselgem synoniem voor vakmanschap en toewijding in de bouwsector. Het bedrijf helpt promotoren, aannemers en architecten in elke stap van het bouw- en verbouwproces van zowel residentiële als commerciële ruwbouwprojecten. Zo is het onder leiding van Joseph Valcke, Rudy Vankeirsbilck en Xavier Smekens uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regio.

Met beiden een achtergrond in de aannemerswereld stampten Joseph en Rudy in 1988 MCS Bouwbedrijf uit de grond. De aanvankelijke focus op private woningbouw is intussen uitgegroeid tot een veelzijdige specialisatie in huizen, villa’s en appartementen. MCS (Metselwerken, Constructie en Stabiliteit) staat in voor de ruwbouw van nieuwbouwen renovatieprojecten.

Het werkterrein van MCS Bouwbedrijf beslaat een straal van zestig kilometer rond hun uitvalsbasis in Desselgem. De projecten strekken zich uit van de kust tot Gent en Aalst. Die bewuste keuze is ingegeven door een streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, twee stokpaardjes van MCS.

Ervaring garandeert optimale service

MCS Bouwbedrijf bedient een divers klantenbestand van architecten, projectontwikkelaars, vaste klanten en bewoners in de regio. Van voorontwerp tot definitief plan en van start tot oplevering gaan de bouwadviseurs elke uitdaging aan. “We zien dat veel klanten meermaals teruggrijpen naar onze diensten, omdat zij weten wat we hun te bieden hebben: we werken gestructureerd, zijn vakbekwaam en vragen daarvoor een eerlijke prijs.”

Met de evolutie van de bouwarchitectuur hamert MCS sterk op technische expertise. “Ons bedrijf draait op een ervaren team met vakkennis”, vertelt Joseph. “De hedendaagse architectuur is niet meer dezelfde tegenover twintig jaar geleden. Door centralisering van stedelijke bouw komt bijvoorbeeld hoogbouw steeds vaker aan bod. Uit oude en recente projecten weten onze werknemers hoe ze elke uitvoering moeten aanpakken.”

Samen groeien in innovatie

Evolutie en uitdagingen gaan hand in hand en MCS gaat die vastberaden aan. Van prijsbewustzijn tot veranderende werfvoorschriften en bijkomende administratie. “We moeten onze prijs concurrentieel houden, zonder in te boeten op kwaliteit. Duurzaam bouwen is daarin een kernwaarde. Dat gebeurt door een hecht en gemotiveerd team waarin het werkplezier vooropstaat. Bij ons is kwaliteit geen modewoord, maar een belofte. Gedreven door passie en expertise blijft ons team bouwen aan uw toekomst.”

MCS Bouwbedrijf
Opstalstraat 75
8792 Desselgem - België

T. 056 26 11 40

info@mcs-bouw.be
www.mcs-bouw.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels