EEN REIS ZONDER ZORGEN?
Team Reiswinkeltje Reiswinkeltje

EEN REIS ZONDER ZORGEN?

Achter Het Nieuws - Reiswinkeltje

U wil op reis, maar het boeken van vluchten, huurauto’s en overnachtingen geeft u koude rillingen? De experten van Het Reiswinkeltje staan klaar om uw vakantie in handen te nemen. Het onafhankelijke reiskantoor helpt zowel particulieren als bedrijven om het meeste uit hun reis te halen, vanuit Roeselare en binnenkort vanop een nieuwe locatie.

“We helpen zowel klanten die een specifieke bestemming voor ogen hebben als mensen die ons carte blanche geven. Autovakanties, cruises, vliegvakanties: wij regelen alles. U hoeft enkel uw koffers te pakken”, vertelt zaakvoerder Shana Devriese. “Voor bedrijven regelen we bijvoorbeeld ook zakenreizen en incentives voor hun werknemers. De grote meerwaarde van een reiskantoor is dat je altijd bij ons terecht kan met vragen, zorgen of onverwachte problemen. Voor je vertrek en tijdens je vakantie.”

Het Reiswinkeltje zag het levenslicht in 1996. Shana nam het bedrijf in 2019 over van haar moeder Carine en nu staat er opnieuw iets spannends te gebeuren: half oktober opent een tweede kantoor in Brugge. Enthousiaste reizigers kunnen dan ook in de Baron Ruzettelaan terecht voor de rondreis van hun leven. 

Reiswinkeltje Team Reiswinkeltje
reiswinkeltje.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels