EINDELIJK HET OVERZICHT BEWAREN
Philippe Dubois Van Hoof Veiligheid

EINDELIJK HET OVERZICHT BEWAREN

Bedrijfsprofiel - Van Hoof Veiligheid

Van Hoof Veiligheid is al jarenlang de referentie voor hoogwaardige werkkledij en beschermingsmaterialen in de Noorderkempen. Wekelijks vinden honderden bedrijven er hun benodigdheden om veilig te kunnen werken. Dit groeiende succes bracht echter ook administratieve uitdagingen met zich mee. “Met zo’n ruim aanbod is het een uitdaging om de rekken gevuld te houden,” zegt zaakvoerder Philippe Dubois.

Om geen enkel detail over het hoofd te zien en de bedrijfsprocessen naadloos te laten verlopen, vertrouwt Van Hoof Veiligheid op het softwarepakket Adsolut Kmo-beheer van Wolters Kluwer.

Adsolut Kmo-beheer stelt Van Hoof in staat om eenvoudig de voorraad te beheren, dreigende tekorten proactief op te vangen en extra bijbestellingen tijdig te plaatsen. Elke inkomende en uitgaande beweging wordt nauwkeurig vastgelegd en toegewezen aan de juiste leverancier of klant.

Rechtstreeks van de kassa naar de accountant

Ook aan de betaalkant werd het proces geautomatiseerd. Of klanten nu contant, met de kaart of met Payconiq betalen, het kassasysteem van Adsolut Kmo-beheer legt alle transacties vast, houdt de bonnetjes bij en bezorgt alles automatisch aan de externe accountant. Hierdoor wordt ook meteen de boekhouding correct afgehandeld.

Dankzij deze troeven heeft Adsolut Kmo-beheer zich op korte tijd in het bedrijf genesteld als een onmisbare partner. “Adsolut Kmo-beheer is volledig aangepast aan de specifieke situatie van ons bedrijf. De software werkt hierdoor zeer intuïtief, waardoor we op elk moment het overzicht bewaren. Zelfs op de drukste momenten.”

Meer weten over Adsolut Kmo-beheer? Surf naar wkbe.be/groothandel .

Van Hoof Veiligheid
Ringlaan 25
2960 Brecht - België
T. 03 315 18 84

info@vanhoofveiligheid.be
www.vanhoofveiligheid.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels