EÉN AANSPREEKPUNT VOOR KWALITEITSVOLLE HVAC-INSTALLATIES
Louis Vercruysse CT-O

EÉN AANSPREEKPUNT VOOR KWALITEITSVOLLE HVAC-INSTALLATIES

Bedrijfsprofiel - CT-O

De wereld van HVAC staat niet stil en high-end specialist CT-O evolueert mee. Met deze betrouwbare partner aan uw zijde maakt u doorgronde keuzes om aan uw huidige en toekomstige energienoden te voldoen en bent u zeker van een uitmuntende service, voor, tijdens en na elke installatie. Voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als projectontwikkeling.

Het West-Vlaamse CT-O biedt hoogwaardige oplossingen voor sanitair, ventilatie, verwarming en koeling, en onderscheidt zich door zijn klantgerichtheid en technische expertise. De HVAC-specialist uit Oostkamp is een gevestigde waarde in de branche en heeft sinds kort met Louis Vercruysse een nieuwe CEO aan het roer. “Klantgerichtheid is onze topprioriteit”, steekt hij van wal. “Voor elk project vertrekken we vanuit de vraag van de klant. We werken een oplossing op maat uit die aan de huidige energievraag voldoet en tegelijk toekomstgericht is. Vanuit onze diepgaande product- en marktkennis begeleiden we onze klanten naar de juiste keuzes, in lijn met hun vooropgestelde budget. 

Geïntegreerde oplossing

CT-O werkt samen met particulieren en professionelen, zoals bouwpromotoren, projectontwikkelaars en architecten. Een van zijn sterktes is dat de specialist een totaalpakket voor HVAC aanbiedt en dus als één aanspreekpunt optreedt voor de volledige installatie, bij nieuwbouw of renovatie. Louis beaamt: “Als klant moet u dus niet met verschillende firma’s aan de slag. We bieden kwaliteitsvolle, betrouwbare systemen aan en staan garant voor een vlekkeloze installatie. Hierbij spelen we kort op de bal met de uitvoerende teams, communiceren we transparant en bewaken we de planning en het budget. Ook voor het onderhoud en interventies rekent u op een vlotte dienstverlening, indien nodig na de kantooruren.”

Klant staat centraal

Daarnaast is de persoonlijke service het stokpaardje van CT-O. “Iedereen is welkom bij ons. We nemen steeds uitgebreid de tijd voor een grondig gesprek en denken mee over de beste oplossing voor elke specifieke situatie. Als projectontwikkelaar kan u op beide oren slapen, want wij ondersteunen de bewoners in het hele beslissingstraject”, gaat Louis verder. “De HVAC-sector verandert continu, met wijzigingen op het vlak van systemen, wetgeving en premies. Door onze begeleiding en ons advies zien klanten de mogelijkheden en voordelen van een duurzame HVAC-installatie. Een essentiële stap naar een ecologische manier van leven. Onze technici zijn trouwens steeds op de hoogte van de laatste trends. Onze klanten waarderen die extra service en de jarenlange ervaring van ons personeel. We zijn dan ook fier dat we bij bepaalde klanten van generatie op generatie aan de slag mogen.” 

CT-O nv

Brugsestraat 196
8020 Oostkamp - België

T. 050 25 08 00

info@ct-o.be
www.ct-o.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels