Eén adres, drie specialisaties
Bob Engelbeen, Tiffany Labiau
& Kurt Soens
Smart Living - Delrue Group

Eén adres, drie specialisaties

Testimonial - Smart Living - Delrue Group

Acht jaar geleden leerde Bob Engelbeen verschillende diensten van Delrue Group uit Anzegem kennen. Dat beviel de drijvende kracht achter projectontwikkelaar Smart Living dermate dat hij zowel voor de sanitair- en verwarmingsinstallatie (Versanco), de keuze van de sanitaire toestellen (Sanicomfort) als de keukens (Delrue Keukens) bij deze bedrijvengroep aanklopt. “De service is op alle vlakken top, dus waarom zou ik veranderen?”

Met Smart Living focust Bob Engelbeen zich sinds jaar en dag op residentiële projectontwikkeling. “Het is altijd een bewuste keuze geweest om dat op een vrij kleinschalige manier te doen, met jaarlijks tien tot twintig wooneenheden. Als je daar telkens opnieuw mooie visitekaartjes van wil maken, heb je betrouwbare partners nodig waarop je steevast kunt rekenen. Zeker als het goed klikt, ben je vertrokken voor een jarenlange samenwerking.”

Via een werfleider leerde Bob zowat acht jaar geleden Versanco kennen. “Het was meteen een aangename kennismaking met dit West-Vlaams installatiebedrijf”, verduidelijkt hij. “Hun activiteiten (sanitair en verwarming voor appartementen en woningen, red.) sloten perfect aan bij mijn noden als projectontwikkelaar. Het contact was meteen goed en leidde al snel tot een eerste samenwerking voor de realisatie van zes appartementen in Zele. Die kennismaking verliep zo goed dat we elkaar zijn blijven vinden.”

Dubbel showroombezoek
op zelfde locatie

Net in die periode gaf Johan Delrue met Delrue Keukens en Interieur een nieuw elan aan zijn keukenafdeling. “Ik zag meteen de voordelen van een uitgebreider partnership”, gaat Bob verder. “Bovendien behoort ook Sanicomfort tot deze groep.”

Dat biedt ook voor de eindklanten van Smart Living veel voordelen. “Die mensen kunnen bij ons op een halve dag zowel hun keuken- als hun badkamertoestellen kiezen”, leggen Kurt Soens (Sanicomfort) en Tiffany Labiau (Delrue Keukens & Interieur) uit. “We staan hen in onze showrooms graag bij om de oplossingen voor te stellen die hun specifieke wensen zo goed mogelijk invullen. Bij Versanco kunnen ze dan nog hun behoeften inzake de plaatsing en eventuele extra werken doorgeven. Doordat onze diensten alles vervolgens goed op elkaar afstemmen, nemen we veel stress bij de eindklant én bij Bob weg. Als alle keuzes zijn gemaakt, bezorgen wij Bob daar een praktisch overzicht van, zodat hij de eventuele meerprijzen kan verrekenen.”

Het stond voor Smart Living dan ook als een paal boven water dat Versanco, Sanicomfort en Delrue Keukens en Interieur het vertrouwen kregen voor het project Ter Doest, vlakbij de hippodroom van Waregem. “Het was zelfs dankzij Tiffany dat ik deze site leerde kennen, vorig jaar op Waregem Koerse”, legt Bob uit. “Enkele dagen later was de verkoop al rond. Het gaat om een oude brouwerijsite, die is opgedeeld in drie woningen en waar nog zeven woningen in pastorijstijl bij komen. De uitdaging bestond er vooral in om dankzij aangepaste architectuur (verzorgd door Wim Embo, red.) het exclusieve karakter van de site optimaal tot zijn recht te laten komen. De mooie afwerking van het exterieur én het interieur zullen daar absoluut toe bijdragen.”

De verkoop van het in oktober op te leveren project, loopt als een trein. “Jonge koppels en investeerders vinden onder meer de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers erg praktisch. Ze geven mij ook steevast positieve feedback over de ontvangst die hen in de showrooms van Delrue Group te beurt valt. Het spreekt voor zich dat die klantvriendelijkheid prioritair is.”

Hoeft het gezegd dat het partnership tussen Smart Living en Delrue Group ook in de toekomst een vervolg zal kennen? “Ik werk graag samen met West-Vlamingen: ze zijn gedreven, communiceren goed en pakken eventuele problemen snel en krachtdadig aan. Koppel dat aan een professionele werkmethodiek en je begrijpt dat ik de hechte, amicale samenwerking die gaandeweg is ontstaan, erg apprecieer”, besluit Bob Engelbeen.

Sanicomfort
www.sanicomfort.be
Delrue Keukens
www.delruekeukens.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels