EXPERT IN SANITAIR EN VERWARMING RICHT ZICH OP HIGH-END MARKT
Steven Lampaert BV Steven Lampaert

EXPERT IN SANITAIR EN VERWARMING RICHT ZICH OP HIGH-END MARKT

Bedrijfsprofiel - Steven Lampaert

Met meer dan 21 jaar ervaring in verwarming en sanitair kent de sector voor bv Steven Lampaert geen geheimen meer. Toch blijft zaakvoerder Steven zoeken naar innovatieve toepassingen bij zijn realisaties. Voor zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten en unieke badkamerrenovaties bent u bij de sanitair- en verwarmingsspecialist uit Tielt in goede handen.

Na enkele jaren dienst bij een werkgever besloot Steven Lampaert in 2008 zijn eigen onderneming op te richten: Cv – Sanitair Steven Lampaert. Daarbij koos de zaakvoerder resoluut voor duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners en kwalitatieve merken. Dat leverde Steven al snel heel wat eigen klanten op waaronder verschillende particulieren alsook architecten en bouwpromotoren. “De mond-tot-mondreclame deed zijn werk”, zegt Steven. “Na amper zes maanden kon ik een eerste medewerker aanwerven. Ondertussen groeide mijn zaak uit tot een groep van vijftien personeelsleden, zowel op de baan als op kantoor.”

Betrouwbare langetermijnrelaties

Sinds de start hecht Steven veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid. Niet enkel in de materialen, ook in de klantrelaties. Steven: “We hanteren duidelijke, correcte prijsoffertes en zijn steeds uw aanspreekpunt voor verwarming, sanitair en badkamerrenovaties. Daardoor hebt u een transparant zicht op de kostprijs en het verloop van de werken.” Een vaste projectleider waakt continu over de voortgang en de kwaliteit van het project.

Ook aan zijn dient na verkoop besteedt de specialist veel aandacht. “We slagen erin om binnen de 48 uur aanwezig te zijn. Bij dringende gevallen komen we uiteraard sneller langs. Een project loopt voor ons dus niet af na verkoop of oplevering. Ook de eindklant blijft nog jarenlang genieten van onze diensten.”

Kwaliteitsgarantie

Naast duurzame klantrelaties kiest de ondernemer bewust voor innovatieve en ecologische installaties. Steven schoolt zichzelf en zijn personeelsleden daarom geregeld bij over de laatste vernieuwingen in de sector. Als hoofdpartner van onder andere Vaillant kiest hij voor kwalitatieve merken. Daardoor maakt u aanspraak op betere garantievoorwaarden, een snellere levering van onderdelen en externe ondersteuning bij technische mankementen.

“Door honderd procent kwaliteit en duurzaamheid na te streven hebben we een vast klantenbestand opgebouwd. In heel Oost- en West-Vlaanderen realiseerden we talloze highend projecten zowel voor de b2b- als b2c-markt. Toch is er nog groeimarge en zie ik veel potentieel in onder andere exclusieve vakantiewoningen of appartementen aan de kust”, besluit Steven. “Ik sta dus zeker open voor nieuwe samenwerkingen.” 

Bv Steven Lampaert
Galgenveldstraat 3B
8700 Tielt - België
T. 051 46 51 37

info@steven-lampaert.be
www.stevenlampaert.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels