EXPERTISE EN PRECISIE VOOR AL UW MEETSTATEN EN BIM-TEKENWERK
Brecht Deroose
& Lindsey Deruyck
Architect Assistentie

EXPERTISE EN PRECISIE VOOR AL UW MEETSTATEN EN BIM-TEKENWERK

Bedrijfsprofiel - Architect Assistentie

Heeft u als architect of aannemer nood aan extra mankracht bij uw meetstaten of BIM-tekenwerk? Bent u op zoek naar een partner die nauwkeurigheid en stiptheid hoog in het vaandel draagt? Architect Assistentie ondersteunt u bij de opmaak van meetstaten en het uittekenen van plannen volgens het BIM-model. Met een ongeziene precisie en een jarenlange ervaring als garantie voor een correct resultaat.

Na enkele jaren bij architectenbureaus te werken, richtte Lindsey Deruyck in 2008 Architect Assistentie op. Twee jaar later maakte haar partner Brecht Deroose ook de overstap. Het duo ondersteunt samen met een drietal medewerkers architecten en aannemers bij het opmaken van meetstaten en bestekken, en het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen. “Lindsey is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het uittekenen van plannen in Revit. Deze software is vrij complex, maar door haar ruime expertise kent Lindsey het programma door en door. Een enorme meerwaarde voor onze klanten die zelf niet altijd vertrouwd zijn met BIM-modeling.”

Gedetailleerde meetstaat

Brecht en zijn collega’s werken meetstaten uit voor de ruwbouw en afwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten. “Dit gebeurt heel secuur. We meten elk detail op en vertalen dat naar meetplannen”, aldus Brecht. “Door het gebruik van duidelijke kleurcodes vindt een architect snel alles terug: van de ramen, muren, vloeren en plafonds tot de gebruikte materialen. Als iets niet duidelijk is, stellen we proactief een oplossing voor. Daarnaast voorzien we steeds een document met onze observaties.”

Strikte focus

Architect Assistentie wordt ingeschakeld door grote en kleine architectenbureaus. Sommige doen op regelmatige basis een beroep op hun diensten, andere contacteren Brecht en Lindsey om piekmomenten op te vangen. Brecht: “Klanten kloppen bij ons aan om onze BIM-expertise, onze nauwkeurige werkwijze en onze strikte naleving van deadlines. We schakelen rap en werken steeds gefocust aan een project. Ik ken alle dossiers persoonlijk en sta klaar voor eventuele vragen van klanten. Dat direct contact wordt enorm gewaardeerd.”

Niet alleen naar hun klanten maar ook naar hun medewerkers stellen Brecht en Lindsey zich toegankelijk op. “De sfeer op kantoor is heel open en aangenaam. We zijn een jong, dynamisch team dat met plezier nieuw talent een kans wil geven. Door onze unieke ervaring met BIM geloven we sterk in een verdere groei op dat vlak. Ook voor de meetstaten en bestekken zijn er heel wat interessante projecten in het vooruitzicht. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen.” 

Architect Assistentie
Wortegemsesteenweg 1
8570 Anzegem - België
M. 0473 305 120

info@architectassistentie.be
www.architectassistentie.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels