Grenzeloos rekruteren zonder zorgen
Silas Hantson & Lorin Van
Damme
Axintor Interim -
Hoca Meat Products &
Vlees & Vleeswaren Campens

Grenzeloos rekruteren zonder zorgen

Testimonial - Axintor Interim - Hoca Meat Products & Vlees & Vleeswaren Campens

Hoca Meat Products en Vlees & Vleeswaren Campens rekenen voor hun personeelsrekrutering al jarenlang op Axintor Interim. “Door zijn flexibiliteit en goede kennis van onze specifieke profielen, ontzorgt onze partner ons volkomen. Onze samenwerking staat garant voor een duurzaam verhaal, waarin ook migranten volop kansen krijgen”, zegt Lorin Van Damme.

“Aanvankelijk waren we gespecialiseerd in Oostblok-profielen, voornamelijk Polen en Roemenen”, verduidelijkt Silas Hantson. “Onze corebusiness is nog steeds het rekruteren van arbeiders uit Europa. Door de rompslomp die bij corona en quarantaines komt kijken voor mensen uit het buitenland, zetten we ook in op de extra werkkrachten die de vluchtelingencrisissen met zich meebrachten. Het zijn gemotiveerde en dankbare medewerkers.”

“Ze zijn inderdaad snel beschikbaar”, beaamt Lorin Van Damme. “In onze business van halal vleeswaren, die gekenmerkt wordt door pieken in de productie, is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Doordat Silas precies weet welke profielen we nodig hebben in beide fabrieken, kan hij altijd meteen goede medewerkers ter beschikking stellen. Daardoor kunnen we onze planning nauwgezet volgen.

De succesratio ligt hoog. Voor ons is het belangrijk dat een medewerker een hele periode blijft. De opleiding in onze unit met halal charcuterie in Harelbeke duurt twee tot drie weken. De integratie is daar een stuk lastiger dan in Deerlijk, waar we enkel halal kookworst produceren. Daar kunnen we ook interim-krachten inzetten.”

Huisvesting en vervoer

Axintor Interim staat ook garant voor de vlotte administratieve afhandeling van de contracten. “Het doorgeven van prestaties en de facturatie worden goed opgevolgd. Op dinsdag verlonen we onze interim-krachten al voor hun prestaties van de week voordien. Onze nauwgezette aanpak is voor alle partijen een troef”, vertelt Silas Hantson.

De administratieve ontzorging van Axintor Interim bestaat ook uit het zorgen voor huisvesting en transport met huurauto’s en scooters. 

“De dienstverlening gaat een heel stuk verder dan bij het klassieke interim-kantoor”, stipt Lorin Van Damme aan. “Zo brengen ze onder meer de domiciliepapieren van de werkkrachten in orde. Wij kunnen dat soort zaken niet regelen. Als kmo hebben we deze kennis nu eenmaal niet in huis. Axintor Interim neemt gewoonweg al onze personeelszaken voor zijn rekening. We zullen in de toekomst dan ook zeker beroep blijven doen op dit betrouwbare rekruteringskanaal.”

Axintor Interim
axintor.be

Hoca Meat Products en Vlees & Vleeswaren Campens
zahrarif.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels