HET LOOPT VAN EEN LEIEN (OF EEN PLAT) DAKJE
Bert Prinsie Dakwerken Logghe Prinsie

HET LOOPT VAN EEN LEIEN (OF EEN PLAT) DAKJE

Bedrijfsprofiel - Dakwerken Logghe Prinsie

Moderniseren, digitaliseren en groeien: de zaken gaan goed voor zaakvoerder Bert Prinsie van Dakwerken Logghe Prinsie.

Sinds Bert Prinsie samen met zijn vrouw Amelie Casier in 2017 de zaak van Martin Logghe overnam, en omdoopte tot Dakwerken Logghe Prinsie, onderging het bedrijf een ware transformatie. Kennis werd gebundeld met expertise en samen boorden ze nieuwe markten aan. Het resultaat is een geoliede machine van vijftien mensen die uitstekend werk leveren voor particulieren en overheden.

Nieuwe expertise

Bert werkte vroeger als verantwoordelijke voor de afdeling dakwerken bij Six, een organisatie die zich richt op overheidsopdrachten. De kennis die hij daar opdeed, zet hij vandaag in om openbare aanbestedingen binnen te halen voor Logghe Prinsie. Onder deze impuls groeide zijn bedrijf uit tot een speler die heel wat mooie opdrachten binnenhaalt.

“Maar ook voor particulieren zetten we ons vandaag nog steeds in met overgave”, vertelt Bert. “Zij zijn bij ons ook steeds gerust: we hebben heel wat métier in huis. Dat kunnen we aantonen met de certificaten die we behaalden om overheidsopdrachten binnen te halen.”

Een klasse apart

“Vandaag beschikken we over de erkenning Klasse 5”, vertelt hij. “Daarmee kunnen we meedingen naar het gros van alle aanbestedingen. Projecten die we met evenveel zorg en voorbereiding aanvatten als particuliere projecten. En er zit constant beweging in onze sector. Er zijn immers nog veel overheidsgebouwen waar de komende jaren aan moet worden gewerkt.”

Bert neemt de projecten vaak zelf in de hand, of hij verdeelt ze met zijn vaste werfleider. “Christophe heeft tonnen ervaring opgedaan door zelf op de daken te staan. Op doktersadvies is hij daarmee moeten stoppen, maar hij is nu onmisbaar dankzij al die ervaring. Samen zijn we een sterk team.”

Klaar voor nieuwe uitdagingen

Bouwbedrijven zien hun organisatie vaak gebeiteld in steen. Bij Logghe Prinsie geven ze het goede voorbeeld: “Wij zijn al even bezig met een modernisering”, vertelt Bert. “Inkomende facturen worden vandaag al automatisch verwerkt, wat zorgt voor een sterkere focus op onze core business. Voor de uitgaande facturen zijn we hetzelfde aan het doen, via Mercurius en Peppol. Zowel voor Frédérique, onze administratieve medewerkster, als voor onze klanten betekent dat alleen maar voordelen, natuurlijk.”

Altijd plaats voor nieuwe collega’s

Dankzij de continue groei staat Bert vandaag voor een luxeprobleem: “Het is moeilijk om goede, toffe nieuwe collega’s te vinden, een probleem dat zich overal in de bouw voordoet”, vertelt hij. “Daarom lanceer ik graag een oproep: heb je zin in een nieuw avontuur met geweldige mensen rondom je, aarzel niet om ons te contacteren! 

Dakwerken Logghe Prinsie
Industrielaan 12
8820 Torhout -België

T. 050 22 02 60

info@dakwerkenloggheprinsie.be
www.dakwerkenloggheprinsie.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels