Hoe boost gepersonaliseerde werkkledij mijn bedrijf?
Geert & Wout Mortier Ruwomat

Hoe boost gepersonaliseerde werkkledij mijn bedrijf?

Vraag & Antwoord - Ruwomat

In welke business u ook actief bent, passende en goede werkkledij is een waardevolle investering: voor de veiligheid van uw personeel, voor de uitstraling naar uw klanten en voor de herkenbaarheid in het straatbeeld. Zoals een bedrukte vloot uw uithangbord is op en langs de openbare weg, is uw gepersonaliseerde werkkledij uw visitekaartje op de werkvloer.

Hoe geraak ik 'top of mind'?

Uiteraard kan u her en der online en offline advertenties laten publiceren, maar hebt u al eens nagedacht over toegankelijke en dynamische manieren om uw marketing kracht bij te zetten? Als zaakvoerder trekt u er wellicht veel op uit. U gaat naar evenementen, op prospectie of op klantenbezoek. Ook uw medewerkers komen op veel plaatsen.

Stel u bijvoorbeeld een eventsite voor waar uw team de opbouw doet, of een werf waar jullie een nieuwbouwproject mee vormgeven. Op en rond dat terrein lopen heel wat potentiële klanten. Dragen uw mensen gepersonaliseerde werkkledij, dan hebben passanten de naam van uw bedrijf gespot. Bij een eventuele latere opportuniteit drijft uw naam dan misschien wel boven.

Hoe creëer ik een professionele uitstraling?

Door uw team gepersonaliseerde kledij aan te bieden, kiest u voor herkenbaarheid en professionalisme. Een outfit met uw logo en naam draagt bij tot de geloofwaardigheid en een betrouwbare uitstraling. U bent zeker dat uw medewerkers met nette kledij voor de dag komen en een goede indruk maken, zonder in een strak keurslijf te zitten. De keuzemogelijkheden voor uw werkkledij zijn namelijk talrijk. Een lange broek, een short, een t-shirt, een polo of een hemdje: u bepaalt het zelf, indien gewenst met professioneel advies.

Eén look, één team?

Een team dat goed samenwerkt, kan bergen verzetten. Daarom zet u vandaag misschien al in op teambuildingactiviteiten en bedrijfsfeesten. Wist u dat ook een gedeelde werkoutfit verbondenheid creëert? Werknemers voelen zich op gelijke voet behandeld en dat resulteert in meer tevredenheid en een hogere productiviteit. Bovendien is een geëngageerde werknemer een trouwe werknemer. 

Wilt u de betrokkenheid nog meer aanzwengelen? Laat uw personeel meebeslissen hoe hun nieuwe werkkledij eruit gaat zien. Ze zullen de outfit met plezier dragen en u stimuleert hun creativiteit. Dat levert dus alleen maar voordelen op.

Deze expertise werd aangeboden door  Ruwomat

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels