HOE KAN UW ONDERNEMING HET BESTE GROEIEN?
Jürgen Sinnaeve Sinacco

HOE KAN UW ONDERNEMING HET BESTE GROEIEN?

Bedrijfsprofiel - Sinacco

Die vraag stelt Sinacco zich voor elk van zijn ondernemers. Op het vlak van advisering en begeleiding van bedrijfseconomische beslissingen onderscheidt dit accountancykantoor uit Zedelgem zich. Accountant Jürgen Sinnaeve verdiende zijn sporen bij enkele grote accountancykantoren en besloot in 2009 zijn eigen koers te gaan varen. Vandaag biedt zijn gedreven accountancykantoor naast de verzorging van de boekhouding en fiscale verplichtingen van haar ondernemers, voornamelijk advies op maat aan familiale kmo’s. Dit doet Jürgen niet alleen, hiervoor kan hij rekenen op zijn team van negentien dossierbeheerders aangestuurd door twee managing partners.

Jürgen Sinnaeve was actief als vennoot en bestuurder bij verschillende accountancykantoren voor hij besloot zijn eigen koers te varen. “Ik trok lessen uit mijn professionele ervaringen uit het verleden en kon op die manier mijn eigen accenten leggen. We geven onze ondernemers feedback op hun bedrijfsvoering en reflecteren mee als ondernemer over de groei en strategie van hun onderneming. Onze focus ligt voornamelijk op begeleiding en advisering van bedrijfseconomische beslissingen. Hierin onderscheiden wij ons van onze concullega’s en op die manier kunnen ondernemers zich focussen op hun corebusiness. ”

Accountancy met diepgang

De klantenportefeuille van Sinacco bestaat grotendeels uit vennootschappen met daarnaast eenmanszaken. Jürgen: “We zijn actief in heel wat sectoren, zoals de bouwsector, vrije beroepen, consultancy, dienstverleners en managementvennootschappen. Van de opstart van een eigen zaak tot fusies, splitsingen en overnames: gedurende de hele levensloop van de onderneming kan men op ons rekenen. En dat ‘rekenen op’ nemen wij heel serieus. Elke ondernemer is voor ons even belangrijk en heeft een persoonlijke dossierbeheerder. Daarnaast hebben wij voldoende aandacht voor de aspecten rond het ondernemerschap, zoals familiale regelingen en dergelijke meer.”

Aangezien alle ondernemers een eigen dossierbeheerder toegewezen krijgen, weet iedereen steeds bij wie ze terecht kunnen met vragen. Bovendien zet dit accountancykantoor volop in op digitalisering; ondernemers kunnen op een digitaal platform terecht om hun boekhouding en achterliggende documenten te consulteren. Jürgen: “Door digitaal te werken en te automatiseren, kunnen we documenten sneller verwerken en zo korter op de bal spelen: waar is er ruimte voor optimalisering? Zitten er wijzigingen aan te komen? We werken zoveel mogelijk proactief met onze ondernemers omdat we op die manier onze begeleiding meer betekenis kunnen geven.”

Sinacco
Groenestraat 92
8210 Zedelgem - België

info@sinacco.be
www.sinacco.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels