Houd ongewenst bezoek buiten
Gilles Vanovenberghe Afsluitingen Wille

Houd ongewenst bezoek buiten

Afsluitingen Wille

Je bedrijfsterrein zo goed mogelijk beveiligen tegen ongewenste bezoekers met een combinatie van afsluitingen en toegangscontrole? Afsluitingen Wille uit Waregem levert de geknipte oplossing. “De Vlaamse overheid schakelt ons ook in om transmigranten weg te houden van snelwegparkings.”

Afsluitingen Wille, al ruim 40 jaar een bekende naam in zijn sector, levert en plaatst gaas- en paneelafsluiting, toegangspoorten, draaitrommels, toegangscontroles, detectiesystemen en speedgates. Het is ook een erkende professionele plaatser van onder meer Betafence-producten. “We zijn voor zestig procent actief in de bedrijfswereld, die ons natuurlijk weet te vinden om hun terreinen hermetisch af te sluiten voor ongewenst bezoek. We kunnen tegenwoordig draad met almaar fijnere mazen plaatsen waar echt niet meer op te klimmen valt”, zegt zaakvoerder Gilles Vanovenberghe.

Terreurdreiging

Niet alleen op industriële sites kan je medewerkers van Wille aantreffen, evenzeer beveiligt het Waregemse bedrijf scholen, jeugdinstellingen, overheidsgebouwen en gevangenissen. “Ik denk ook aan het politiekantoor van Aalst dat we compleet hebben uitgerust tegen terreurdreiging en ook het Centrum voor Illegalen in Brugge en het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist in Zelzate schakelden ons al in.”

Luchthavens, spoor- en autowegen zijn voor Afsluitingen Wille evenmin onbekend terrein. “Op vraag van de Vlaamse overheid hebben we de snelwegparkings van Peutie op de E19 en Rotselaar langs de E314 afgerasterd met in totaal twee kilometer Securifor.”

Sportinfrastructuur

Afsluitingen Wille is ook onlosmakelijk verbonden met sportinfrastructuur. Zo voorzag het bedrijf enkele jaren geleden de buitenperimeter van de Ghelamco Arena in Gent van de nodige afsluitingen en toegangscontroles.

Onder de vleugels van de nieuwe zaakvoerder Gilles Vanovenberghe positioneert Afsluitingen Wille zich weer assertiever in de markt. “De voorbije jaren was het marktaandeel wat afgezwakt, maar sinds de overname van goed een jaar geleden mengen we ons ook weer in de strijd voor grote openbare aanbestedingen.” 

Afsluitingen Karel Vercruysse

Afsluitingen Wille telt op dit moment een 35-tal medewerkers, van wie er een tiental zijn overgekomen van Afsluitingen Karel Vercruysse uit Avelgem. Die concullega van Afsluitingen Wille nam Gilles Vanovenberghe twee jaar geleden over en hij integreerde het bedrijf in Afsluitingen Wille. “Zo verenigden we ook de jarenlange ervaring van de vorige zaakvoerders Christ Wille, sinds kort met pensioen, en Karel Vercruysse, die Afsluitingen Wille nu mooie diensten bewijst.”

Afsluitingen Wille

Mannebeekstraat 23
8790 Waregem

T. 056 60 18 27

gilles@afsluitingenwille.be
www.afsluitingenwille.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels