HYDRAULISCHE SYSTEMEN OP MAAT VAN ELKE SECTOR
Filip
& Rik Vanwynsberghe
VB Parts hydrauliek

HYDRAULISCHE SYSTEMEN OP MAAT VAN ELKE SECTOR

Bedrijfsprofiel - VB Parts hydrauliek

Als verdeler van vooraanstaande merken maakt VB Parts Hydrauliek uit Roeselare al jaren naam en faam in de hydraulische wereld. Met zijn complete productassortiment, ruime voorraad en verregaande toepassingskennis levert VB Parts Hydrauliek een kwalitatieve totaalservice van ontwerp tot installatie.

Webtec, Duplomatic, M+S Hydraulic, Bucher Hydraulics, Freundenberg: het zijn maar enkele merken waarvan VB Parts Hydrauliek de exclusieve verdeler is in België. In twee generaties tijd heeft VB Parts Hydrauliek uit Roeselare een solide reputatie opgebouwd als leverancier van hydraulische systemen. “Hydraulica zet dingen in beweging”, zegt zaakvoerder Filip Vanwynsberghe. “We bewegen continu mee, gebaseerd op de steeds veranderende markt en de vragen van onze klanten.”

Groeimotoren van het bedrijf

De standvastige groei van VB Parts Hydrauliek komt voort uit enkele ankerpunten: een ruime stock, een snelle service en een diepgaande kennis van zaken. Dat is nodig om het proces van ontwerp tot installatie kwalitatief te realiseren. Filip: “Onze ingenieurs zijn vanaf het begin betrokken. We denken mee met de klant over de functie en vereisten van machines om vervolgens in onze werkplaats de units op maat samen te stellen. Van het persen en assembleren van hydraulische slangen tot volledige groepen op maat van uw project. We weten niet alleen wat de machine moet doen, maar hebben ook alles in huis om ze zelf samen te stellen. Dat is onze troef.”

Ook de medewerkers in de winkel en op de baan kennen de sector door en door. “We leiden ons personeel zelf op en scholen ons jaarlijks bij over de innovaties bij onze leveranciers. Zo blijven we op de hoogte van het actuele aanbod.” Naast een uitstekende service rekent u bovendien ook na aankoop en installatie op ondersteuning van VB Parts Hydrauliek. De medewerkers van de interne dienst begeleiden u stap voor stap naar de juiste oplossing.

Trouwe klantenportefeuille

Met een voorraad van ruim 50.000 artikelen vindt u bij VB Parts Hydrauliek gegarandeerd het onderdeel dat u zoekt. Deze stukken bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Veel klanten appreciëren dan ook al jarenlang de betrouwbare aanpak van de specialist. Die klanten zijn vooral machinebouwers maar ook onderhoudstechniekers en verantwoordelijken voor technische diensten van bedrijven in tal van sectoren: industrie, landbouw, automobiel en bouw. “Hydraulica is een kleine wereld”, besluit Filip. “Het nieuws gaat snel rond dat u hier vindt wat u zoekt, en goed en snel geholpen wordt. Onze stock en service zijn onze groeimotoren.” 

VB Parts hydrauliek
Abraham Hansstraat 7
8800 Roeselare - België

T. 051 24 06 05

info@vbparts.be
www.hydrauliek-vbparts.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels