INNOVATIEVE ELEKTROTECHNIEK MET ESTHETISCHE AFWERKING
Joris Desmedt Elektriciteit by Desmedt

INNOVATIEVE ELEKTROTECHNIEK MET ESTHETISCHE AFWERKING

Bedrijfsprofiel - Elektriciteit by Desmedt

Op zoek naar een oplossing op maat voor uw elektriciteit, verlichting, domotica of hernieuwbare energiesystemen? Bij Elektriciteit by Desmedt rekent u op kwaliteit, esthetiek en innovatie, zowel voor totaalprojecten als kleinere opdrachten. Van het eerste contact tot de finale oplevering vertrouwt u op een klantgerichte aanpak, jarenlange expertise en grondig vakmanschap.

Sinds 2007 realiseert zaakvoerder Joris Desmedt met uitgemeten precisie diverse projecten: van elektrische en domoticasystemen over verlichting en audio tot de installatie van laadpalen, thuisbatterijen en zonnepanelen. Voor zowel privé- en projectwoningen als kantoren, bedrijfspanden en winkels levert hij met zijn team van experten puur vakmanschap af bij elke opdracht. “We zetten sterk in op innovatieve elektrotechnische oplossingen met oog voor een hoogwaardige, esthetische afwerking”, vertelt Joris. “We volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en scholen ons bij om een uitmuntende service te garanderen. Ons trouwe klantenbestand omvat zaakvoerders, architecten, projectontwikkelaars en ook particulieren.

Kwalitatief en high-end

Het team van Elektriciteit by Desmedt gaat geen enkele uitdaging uit de weg en zoekt samen met de klant een oplossing op maat, in lijn met het vooropgestelde budget. Joris: “Voor elk type project vertrekken we vanuit de specifieke noden van de klant. Vanuit onze ruime ervaring zijn we in staat creatieve realisaties uit te voeren die technisch perfect in elkaar zitten en die naadloos integreren met de bestaande architectuur. Hierbij stellen we een breed gamma aan technieken voor: van kwalitatief betaalbaar tot high-end luxueus.”

Naadloze integratie

Of het nu gaat om drukknoppen, stopcontacten, touchscreens, luidsprekers of rookmelders, Elektriciteit by Desmedt stemt de materialen en kleuren altijd af op het interieur. “Esthetiek is bijzonder belangrijk voor ons, naast een correcte implementatie uiteraard. We streven naar uniformiteit in een woning of kantoor. Dit doen wij heel vaak door gebruik van ‘trimless’ materiaal dat egaal ingebouwd is in de muur. Pendelverlichting: het plafondpotje laten we achterwege zodat het snoer van de pendel rechtstreeks het plafond in duikt. Dat oogt netter en eleganter dan met een plafondpotje. Die verzorgde afwerking trekken we door in alles wat we doen. Zo ook op onze nieuwe website en in onze sociale media.”

Elektriciteit by Desmedt begeleidt klanten niet alleen bij een nieuwe installatie, maar staat ook paraat voor onderhoud en herstellingen. “Bij ons bent u zeker van een doordachte en gestructureerde aanpak, waarbij we het eindplaatje steeds voor ogen houden. Met een vlekkeloze uitvoering als constante factor.”

Elektriciteit by Desmedt
Hellestraat 12
8750 Zwevezele - België

M. 0472 43 78 18

info@elektriciteitbydesmedt.be
www.elektriciteitbydesmedt.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels