Interieurmetamorfose zonder zorgen
Anita Van den Berghe
& Kelly Verstraete
Sy-Bo

Interieurmetamorfose zonder zorgen

Testimonial - Sy-Bo

www.sy-bo.be

Als expert in totaalrenovatie neemt sy-bo zijn klanten mee op een zorgeloos verbouwingsproject. Ook voor Anita Van den Berghe creëerde het team de mooiste versie van haar (t)huis. “Ik ben tevreden, sy-bo koppelde nieuwe interieurideeën aan een hoge afwerkingsgraad en een goede opvolging”, klinkt het.

Ik leerde het team kennen via vrienden die heel tevreden waren over de renovatie van hun badkamer. Nadat ook mijn badkamer een metamorfose had ondergaan, volgde het jaar nadien de renovatie van mijn leefruimte en keuken. Ik kijk heel positief terug op het hele proces. De interieurarchitect van sy-bo kwam met een nieuwe invalshoek om de ruimten zo optimaal mogelijk te benutten en zo mooi mogelijk aan te kleden. Ook de vlotte coördinatie van de werken is me opgevallen.”

“De geselecteerde stielmannen leverden in samenspraak met de projectleider kwaliteitswerk en waren goed op elkaar ingespeeld”, stelt mevrouw Van den Berghe. “Ze gingen voor absolute perfectie. Over onder meer de vloer stonden ze me met raad en daad bij. Opmerkelijk was ook dat alles vlot bleef lopen als er eens een aanpassing moest gebeuren. Het team van sy-bo heeft oog voor detail. Alles is mooi afgewerkt.”

“De mensen van sy-bo weten waarmee ze bezig zijn. Een renovatie doe je niet elk jaar. Ik had wel bepaalde ideeën maar uiteindelijk is dit niet mijn wereld. Het eindresultaat is prachtig. Ik kan ten volle genieten van het interieur van mijn woning, waar ik intussen al ruim dertig jaar woon.”

“Elk project is uniek”

“De woning van onze klant in het centrum van Brugge heeft een hele metamorfose ondergaan, maar we hebben wel rekening gehouden met de bestaande elementen”, vervolgt Kelly Verstraete, bestuurder van sy-bo. “Nadat we hadden gebrainstormd met onze klant, hebben we de eerste aanzet  gegeven door een ontwerp te maken en een reeks materialen voor te stellen. Een goede voorbereiding was ook in dit project cruciaal. Dankzij onze 3D-tekeningen en gedetailleerde uitvoeringstekeningen konden de stielmannen perfect hun werk uitvoeren. Van het intakegesprek met mij tot de laatste verfdruppel zaten we op dezelfde golflengte met onze klant.”

“Voor ons is elk project uniek. Wij renoveren geen investeringsprojecten, maar woningen waar de klant woont en dus wil genieten van zijn interieur. Daarvoor integreren we alle elementen zodat het project helemaal op maat van onze klant is. In dit geval is dat een warm, modern interieur geworden, met een groot raam om de mooie omgeving binnen te trekken.”

Sy-Bo

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels