KRACHTIGE EVENTS IN AUTHENTIEKE HOEVE
Karoline Brackx Het Speghelhof

KRACHTIGE EVENTS IN AUTHENTIEKE HOEVE

Bedrijfsprofiel - Het Speghelhof

Een bedrijfsfeest, productpresentatie of teambuilding organiseren in een authenticiteit ademend kader: dat is Het Speghelhof in Wervik ten voeten uit. De feestzaal annex bed & breakfast katapulteert je terug naar de sfeer van de 18de eeuw en combineert dat met de modernste faciliteiten. “We kunnen voor elke gelegenheid een concept creëren dat volledig aan de vraag van de klant beantwoordt”, verklaart Karoline Brackx.

Toen Mario Desodt en Karoline Brackx in 2002 op Het Speghelhof botsten, raakten ze instant verliefd op deze locatie in Wervik. “Het gaat om een domein van 4 hectare, gesitueerd rond een authentieke hoeve. De hoeve leek rijp voor de sloop, maar dankzij de uitgebreide restauratie-ervaring van mijn man hebben we alles weer kunnen opbouwen zoals het was, met originele bakstenen uit de tijd van toen. Dankzij die aanpak konden we een exclusieve feestzaal met airco creëren in een hoeve met schuur, stallen, smidse, weides en een bijhorende bed & breakfast.”

Nostalgie en melancholie

Centraal op het domein vind je een duiventil, die de nostalgie van de 18de eeuw oproept. “Belgische boeren gebruikten in die tijd duiven om de opbrengst van hun oogst aan de Franse landheren te laten weten. We konden het omvormen tot een kleine, fantastische plek die zich perfect leent voor een photobooth of een andere ludieke invulling. Ook de ruime toog in de schuur ademt de nostalgie en melancholie van enkele eeuwen geleden. Combineer dat met het groot zuidwestgericht terras, een aansluitend grasveld met prachtige vergezichten en je beseft dat dit een erg inspirerende plek is, waar je letterlijk en figuurlijk herademt.”

Die mening is ook veel trouwende koppels toegedaan. “Net als organisatoren van bedrijfsevents houden zij van onze open formule: de uitgebreide keuze aan cateraars, meubilair en andere faciliteiten zorgt ervoor dat je een feest kan uitdokteren dat perfect beantwoordt aan je levensstijl en budget. De schuur omvat naast een ingewerkte tapinstallatie ook een professionele keuken, die een speeltuin is voor elke cateraar. Uiteraard kan je ook de buitenruimte maximaal benutten, bijvoorbeeld voor een (winter)barbecue.”

Heerlijk overnachten

Wie ’s ochtends in deze pittoreske omgeving wil ontwaken, kan één van de drie comfortabele kamers boeken of op de speelweide kamperen. Gegarandeerd krijg je nadien tal van lovende reacties van deelnemers aan je memorabel evenement.

Het Speghelhof
Vosstraat 2
8940 Wervik - België

M. 0496 26 32 31

info@speghelhof.be
www.speghelhof.be

 

 

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels