KWALITATIEVE BRANDPREVENTIE  OVER DE HELE LIJN
Olivier Verlinde Dimex nv

KWALITATIEVE BRANDPREVENTIE OVER DE HELE LIJN

Bedrijfsprofiel - Dimex

Sinds 1972 is Dimex een gevestigde waarde in de brandveiligheidssector. Als producent en groothandelaar van brandblusapparaten en toebehoren vormt de totaalleverancier een betrouwbare partner voor professionelen. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer met een verfrissende aanpak. Een verregaande ondersteuning voor de klant op het vlak van brandpreventie vormt het uitgangspunt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de brandveiligheid in uw bedrijf, dan biedt Dimex gegarandeerd de oplossing. Naast de eigen productie en verkoop van brandpreventiematerialen zoals haspels, brandblussers en branddetectieapparatuur staat Dimex ook in voor levering en installatie. “Onze adviseurs komen ter plekke om de noden in kaart te brengen”, zegt zaakvoerder Olivier Verlinde. “Een kantoorgebouw vergt een heel andere aanpak dan een opslagloods. Op basis van ons bezoek, grondplannen, het brandweerverslag, de functie en esthetiek van de ruimte maken we een gedetailleerd voorstel op.”

Brandpreventiesystemen altijd up-to-date

Met zijn ruime productassortiment en de bijhorende certificaten VCA*, ISO-9001, APRAGAZ en NBN S21-050 norm schaal 1, zet Dimex de wetgeving op het vlak van brandveiligheid om in de praktijk. Bovendien gaat de groothandelaar een pak verder. Olivier: “Bij een nieuwbouw leveren we via de sanitaire installateur de benodigde brandveiligheidsmaterialen aan een scherpe prijs en met een vlotte levering. Na installatie en een conforme plaatsing kan ook de eindklant bij Dimex terecht voor signalisatie, evacuatiestrategieën en de verplichte jaarlijkse controle.”

Investeren in brandveiligheid essentieel

In elk bedrijf is een conforme brandveiligheidsinstallatie verplicht. Toch merkt Olivier dat er op de werkvloer heel wat kennis ontbreekt over evacuatie en het correct handelen tijdens een brand. “Helaas stopt de brandpreventie in bedrijven vaak bij de aankoop en installatie van systemen terwijl het personeel amper weet hoe te reageren of met de apparaten om te gaan. Dat gat proberen we op te vullen met opleidingen op verschillende niveaus. Zo dekt onze service de hele lading: van een kwalitatieve productie tot een goede reactie in het geval van brand.”

Bij Dimex vertrouwt u op een correcte prijs-kwaliteit van de producten en een uitstekende dienstverlening. Wat u voor 16u bestelt, wordt de volgende werkdag geleverd. Het persoonlijke contact met een vaste adviseur is een bijkomende troef. “We spelen kort op de bal bij vragen, leveringen en controles. Zo bent u zeker van de beste brandveiligheid in uw bedrijf.”

Dimex nv
Bedrijvenlaan 14
9080 Lochristi - België
T. 09 233 45 50

info@dimex.be
www.dimex.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels