KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT DOOR ERVARING IN VISUELE RECLAME
Peter Barbe & Maxime Arslijder Publi Tony

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT DOOR ERVARING IN VISUELE RECLAME

Bedrijfsprofiel - Publi Tony

Publi Tony is al jaar en dag een gevestigde waarde in Waregem en omstreken. Het bedrijf staat bekend om zijn carwrapping en belettering, al doet het veel meer dan dat. Door hun stevige groei de afgelopen jaren zet Publi Tony zich nog meer in op een flexibele en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Voertuigbelettering, carwrapping, digitaal printen, belettering, spandoeken, reclameborden, reliëfletters, signalisatie, raamfolies, interieurvisuals en wrappings, akoestische vilt wanden of letterschilderen voor tal van sectoren: bij Publi Tony rekent elke klant op een perfect eindresultaat. “We zijn een flexibel en dynamisch bedrijf actief over heel België. Daarbij streven we naar een snelle oplevering. Heeft de klant morgen iets nodig? Dan bekijken we wat mogelijk is om een kwalitatief resultaat neer te zetten”, vertelt Maxime Arslijder. Sinds twee jaar is hij de vennoot van Peter Barbe. Als letterschilder richtte Peters vader de zaak zo’n vijftig jaar geleden op. Intussen groeide het bedrijf uit tot een specialist in kwalitatieve visuele binnen- en buitenreclame.

Gedreven door ambacht

Publi Tony is een gezond, duurzaam bedrijf. De voorbije jaren is de natuurlijke groei bestendigd en nog versterkt. Enerzijds door een sterke lokale verankering, anderzijds door een goed georganiseerd team. “Onze equipe is een perfecte mix van mensen met ervaring en jonge krachten”, zegt Peter. “De vijftien medewerkers vullen elkaar perfect aan waardoor iedereen de kneepjes van het vak leert en kent. Ze steken graag een tandje bij wanneer een opdracht snel moet opgeleverd worden.” Maxime vult aan: “Dit is een ambacht. Je krijgt dit niet zomaar onder de knie door enkele maanden mee te werken. Het vraagt een stevige opleiding, passie en finesse om dit goed te doen.”

Naast een hecht team investeert Publi Tony ook in vernieuwingen en technologie, in zowel machines als software. “Zo stomen we het bedrijf klaar voor de toekomst. Daarnaast vinden we een goede voorbereiding belangrijk”, aldus Maxime. “We kijken er op toe dat het atelier altijd netjes is, dat de camionettes in orde zijn en dat alle pakketten voor klanten klaarliggen. Dat werkt efficiënter.”

Toch vinden Peter en Maxime dat de sterkte van Publi Tony ligt in de persoonlijke benadering van projecten en in de ervaring. “Er zijn weinig bedrijven in onze sector waar de tweede generatie meewerkt en waar de opvolging nu al verzekerd is. Bovendien bundel je zo jarenlange expertise. Dat uit zich in onze doorgedreven kennis van materialen en mogelijkheden, maar vooral in de kwaliteit die we elke dag afleveren. We weten exact welke folie we op een bepaalde ondergrond moeten gebruiken en dat is een meerwaarde voor onze klanten.” 

Publi Tony
Eugène Bekaertlaan 16
8790 Waregem - België
T. 056 60 06 36

www.publitony.be

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels